Kréta, Gouves: St. Constantin Hotel 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
449449
Utolsó frissítés:
2024.08.27. (K)
8 nap/7 éj
429 486 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 240 szobából álló szálloda kb. 20 km-re található Heraklion repülőterétől, közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton helyezkedik el.
A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek (BBQ és mediterrán jellegű - előzetes foglalás szükséges) és bárok (központi-medence bár, medence-snack bár) várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence csúszdákkal, napozóterasz és szabadtéri zuhanyzó található. A medencénél a napágyak és napernyők térítésmentesen vehetők igénybe, míg a tengerparton térítés ellenében állnak a rendelkezésre. A strandtörölközők letét és térítés ellenében vehetők igénybe. A lobbyban wireless internetezési lehetőség térítésellenében áll rendelkezésre. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: internetsarok, orvosi ellátás.
Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:30-22:45 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben. Délutáni snack, tea, kávé, sütemény. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek térítés ellenében vehetők igénybe. Az a`la carte étterem szolgáltatásai, térítés ellenében vehető igénybe.(Az a`la carte étterem júniustól - szeptemberig üzemel.)

Térítés mentes szolgáltatások
bár, csomagmegőrző, külső medence, parkolás, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
strandtörölközö, orvosi ügyelet, fodrászat, mosoda, szobaszerviz, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ), wi-fi,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, biliárd, boccia, darts, esti showműsorok, fitneszterem, gyermek animációs programok, asztalitenisz, röplabda, vízi aerobik, vízilabda, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, belső medence, manikűr, pedikűr, szauna, wellness / spa központ,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, gyermekmenü, etetőszék, gyermekmedence, minidiszkó, játszótér,

Superior szoba
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Fürdőköpeny (térítés ellenébe), Hajszárító, kb. 23 nm, Vízforraló, Minibár, Széf (térítés ellenébe), Zuhanyzó vagy fürdőkád, Papucs (térítés ellenébe), Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Gouves utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások