Kréta, Anissaras: Mitsis Royal Mare Thalasso Resort 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
386964
Utolsó frissítés:
2024.06.11. (K)
8 nap/7 éj
549 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS
A szálloda a heraklioni repülőtértől kb. 23 km-re, Heraklion központjától kb. 25 km-re, Hersonissos központjától pedig kb. 4 km-re található. Közvetlenül a saját, homokos-kavicsos, Kék Zászló-díjas tengerpartján fekszik.

ELHELYEZÉS
Szobáinak mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, széffel, WIFI-vel, minibárral, tea- és kávéfőzési lehetőséggel, fürdőszoba/WC-vel, köntössel és papuccsal, csempézett padlóval, bútorozott erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Babaágyat előzetes lekérés esetén biztosítanak.

Bungalow Garden View / Sea View: kb. 29 m2 alapterületű szoba, kertre vagy tengerre néző kilátással
Bungalow Sharing Pool: kb. 29 m2 alapterületű, közvetlen medencekapcsolatos szoba
Bungalow Superior Garden View / Pool View / Sea View: kb. 29 m2 alapterületű szoba kertre, medencére vagy tengerre néző kilátással, borral a minibárban és érkezéskor üdvözlő ajándékkal

ÉTEL ÉS ITAL
Ultra all inclusive ellátással, mely tartalmazza a korai reggelit, a büféjellegű reggelit, ebédet, vacsorát, éjszakai büfét, helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat, valamint különböző snackételek, jégkrém és tea fogyasztását. A hotel öt a`la carte étteremmel és három bárral várja vendégeit. Különleges étrendet követők számára lekérés esetén biztosítanak ellátást.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Két kültéri tengervizes medence, egy beltéri édesvizű medence, gyermekmedence, pezsgőfürdő, asztalitenisz, strandröplabda, fitneszközpont, minigolf vehető igénybe. Golf, squash pálya, biliárd, vízi sportok, spa központ, lovaglás, teniszpálya térítés ellenében vehetők igénybe. Esténként élőzene szórakoztatja a vendégeket. A gyermekeket játszótér, animációs programok és miniklub (4-12 éves korig) várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Szobaszerviz, mosoda, gyermekfelügyelet, autó-, motor- és kerékpárbérlés, üzletek és konferenciaterem bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI a hotel teljes területén ingyenes elérhető. A napernyők és napágyak díjmentesen vehetőek igénybe a medencéknél és a tengerparton is.

A szálloda weboldala: https://www.mitsishotels.com/en/hotels/royal-mare

A szálloda címe: Anissaras, 700 14, Görögország

Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Anissaras utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások