Kréta, Analipsi: Nema Design Hotel & Spa Adults Only 16+ 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
441417
Utolsó frissítés:
2024.09.24. (K)
8 nap/7 éj
609 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS:
Az ötcsillagos, csak felnőtteket fogadó szálloda, amely teljes és kiváló nyaralási élményt kínál. Célunk, hogy vendégeinknek mindent kínáljunk, amire csak a szívük vágyik, és hogy a modern kor utazóinak minden igényét teljesítsük. Portaszolgálatunk teljes mértékben az Ön rendelkezésére áll annak érdekében, hogy a Nema Design Hotel & Spa-ban szerzett élményeit feljavítsuk. Herszoniszoszban rengeteg érdekes tevékenységet találhat, az izgalmas vízi parkoktól és golfpályáktól kezdve az izgalmas nyári pillanatokért, a hagyományos falvakig, a városnézési lehetőségekig és a gyönyörű strandokig, amelyek kristálytiszta vizével csodálatos pillanatok eltöltésére hívogatnak az úszással és napozással.

ÉTEL ÉS ITAL:
A szálloda reggelis, félpanziós és all inclusive ellátással foglalható. Kréta az a hely, amely a legjobban magába foglalja a mediterrán konyha lényegét egy olyan gasztronómiai kultúrán keresztül, amely az egyszerűséget és a frissességet az ízek teljesen új szintjére emeli, minden éttermünkben és bárunkban ezt tiszteletben tartjuk és ebből merítünk ihletet. Konyháinkat olyan inspirált és szenvedélyes séfekkel töltöttük fel, akik a modern konyhatechnikákat ötvözik Kréta és az Égei-tenger gazdag hagyományaival; minden kreációnkhoz a legfinomabb, legfrissebb alapanyagokat választjuk ki, és mindenekelőtt az Ön ízlésének élvezetét tartjuk fontosnak. A Nema Design Hotel & Spa-ban az evés és ivás túlmutat a hétköznapi szállodai étkezéseken, és olyan gasztronómiai élménnyé válik, amelyet egyszerűen ellenállhatatlannak talál! A krétai, a mediterrán és a nemzetközi gasztronómia a hersonisszoszi luxus butikhotelünkben található Euphoria Étterem kitűnő fogásaiban fejeződik ki a legjobban. Frissen és a legjobb helyi alapanyagokból készülnek, és a finomságok, amelyekkel itt tartózkodása alatt kényeztetni fogja magát, újradefiniálják a szállodai étkezésekről alkotott elképzeléseit. Friss halak és tenger gyümölcsei Kréta tengereiből, zöldségek és zöldségek Hersonissos környékéről származó válogatott gazdáktól, húsok és sajtok kiváló minőségű farmerektől, valamint a borok és italok kitűnő választéka. Bliss A la carte & Bar étterem, a medencénk mellett, és csak pár lépésre az Égei-tengertől, egy frissítő helyet hoztunk létre, hogy elvegye minden stresszt, és lehetővé tegye, hogy nyugtató zene kíséretében pihenjen, felfrissítse érzékeit, és élvezze a finom könnyű ételeket és a kiváló italokat, kávékat és frissítőket egy nyugtató környezetben, amely ideális minden alkalmi pillanatra. Borok, italok, koktélok, csábító a la carte menü és sajtmenü széles választékát kínálja. A Nema Design Hotel & Spa The Divine Barja a főépület lobby területén található, egy csábító hely, amely arra vár, hogy a kifinomult lazítás és a kiváló italozás új szintjére emelje a szállás élményét. Frissítő italok, gyümölcslevek és üdítők, valamint borok és koktélok széles választéka teszi élénkítő színfoltjává az estéket.

SPORT ÉS SZABADIDŐ:
A Nema Spa-t a legnagyobb odafigyeléssel tervezték, hogy harmóniát sugározzon és elősegítse a belső egyensúlyt, és a pazar Aegeo Spas C.M.S.-vel együttműködve az égei-tengeri szigetek által inspirált, jellegzetes test- és arcrituálékat, kényeztető masszázsokat és kényeztető szépségkezelést kínál. A Nema fitneszközpontja gyönyörűen megtervezett és tágas elrendezésű, így a vendégek számára rengeteg helyet biztosít a testedzéshez. Ez a hersonisszoszi luxus butikhotel egészen más szintre emeli a fitneszt a létesítményeivel, amelyek tele vannak erőnléti és kardioeszközökkel, hogy a vendégek számára fantasztikus fitneszélményt nyújtsanak az itt tartózkodásuk alatt. Kardiógépek, valamint szabad súlyzók, erőnléti gépek és magánórák állnak rendelkezésre.

EGYÉB INFORMÁCIÓ:
Üzleti központ, konferenciaközpont/meeting termek, 24 órás recepció, Turn Down Service (kérésre),
expressz ki/bejelentkezés, ébresztés, orvosi ügyelet (térítés ellenében), késői kijelentkezés a rendelkezésre álló helyek függvényében (felár ellenében), mosodai szolgáltatás felár ellenében (a ruhák 48 órán belül visszavihetők), ingyenes Wifi a szálloda összes területén, párnamenü (kérésre),
törölközőcsere (kérésre), szobaszerviz és széf a recepción áll rendelkezésre. A napágyak és napernyők a medencénél és a strandnál is ingyenesen használhatók. Háziállat a szálloda területén nem megengedett.

Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Analipsi utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások