Korfu, Moraitika: Hotel Messonghi Beach 3*, all inclusive, autóbusszal

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
autóbusszal
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
451372
Utolsó frissítés:
2024.06.12. (Sze)
9 nap/7 éj
199 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A Messonghi Beach Hotel kiváló nyaralóhely, amely közvetlenül a tengerparton helyezkedik el Moraitika központjában. A szállodakomplexum parkosított kerttel, pálmafákkal, virágokkal körülvett hatalmas területen található. A város központja néhány perc alatt gyalog elérhető (kb. 500 méter).

Szolgáltatások
A hotel szolgáltatásaihoz 24 órás recepció, főétterem, bárok, 2 kültéri medence gyermekrésszel, mini aquapark (12 éves korig), csúszdák (térítés ellenében), napernyő és napágy ingyenesen a medencénél és térítés ellenében a tengerparton. Az ide látogató vendégek részére a hotel számos sport és szórakoztató programot biztosít: reggeli torna, pilates, vízi torna, asztalitenisz, darts, zumba, boccia, strandröplabda, jóga, fitneszterem, hetente több alkalommal görög est, táncos est, élő zene. A gyermekeket miniklub (4-12 éves korig), hetente több alkalommal mini disco, játszótér várja. Térítés ellenében a SPA központ is igénybe vehető, ahol jacuzzi, arckezelés, manikűr, pedikűr, törökfürdő, változatos masszázsok és kezelések közül válogathatnak. A szállodában mini market, valamint ékszerüzlet is üzemel.

Elhelyezés
2 ágyas superior szobában, amely kertre vagy tengerre néző, felszereltségéhez légkondicionáló, sat-tévé, mini hűtő, ingyenes WIFI elérhetőség, hajszárító, zuhanyzós fürdőszoba, valamint balkon vagy terasz tartozik. A szobában két különálló ágy található, 3. fő részére a pótágy kinyitható fotelágy.

Ellátás
All inclusive (reggeli, ebéd, és vacsora büfé rendszerben, délutáni tea, snack, fagylalt, helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása 10:00 - 23:00 között. Az üveges víz, illetve bizonyos kávé fajták nem részei az All Inclusive ellátásnak).





 
Töltődik a foglalási lap
Görögország utazás, nyaralás Korfu utazás, nyaralás Moraitika utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások