Napospart TOP 6 étterme

Ablak a Világra - Utazási magazin


Napospart TOP 6 étterme
Kapcsolódó utazások

A leglátogatottabb hely Bulgáriában Napospart, ami gondoskodik arról, hogy kellemes nyári élményekkel tárj haza. Napospart rengeteg lehetőséget kínál minden téren, és olykor nehéz lehet a választás. Összegyűjtöttük hát neked a honfitársaink körében legnépszerűbb üdülőhely legjobb éttermeit, hogy megtaláld köztük a számodra megfelelőt.

TOP 1.: Amorato: Állítólag arab sejkek és orosz politikusok szoktak itt vacsorázni, akik rendszeresen átrepülnek a privát gépükkel. Az Amorato kulináris híre messze túlnyúlik az ország határain. A külföldön elismert főszakács tengeri finomságai láttán, mint a polip, osztriga és homár láttán összefut a nyál a szánkba. Az ételek ára igen magas, de itt könnyen összefuthatsz valamelyik hírességgel is.

TOP 2.: Djanny: az egyik legforgalmasabb étterem a központban. Összesen 700 fő befogadására képes, de még így sem biztos, hogy rögtön találsz üres asztalt. Ennek ellenére nem kell róla lemondani. Bár nem tekinthető egy divatos étteremnek, kiterjedt menüvel rendelkeik, mely magába foglalja a helyi és a külföldi ételeket is. Ha kipróbálnál valami hagyományosat, akkor a sopszka saláta, a grillezett hús tál, és egy feles rakia a legjobb választás. Közép árkategóriás.

TOP 3.: La Piazza Bar & Dinner: Annak ellenére, hogy a La Piazza csak néhány éve nyitott meg, szép nagy hírnevet kovácsolt magának. A neve már sejteti, hogy az olasz ételek teszik ki a menü nagy részét, de elérhetőek egészséges és biotermékes receptek is. Középmagas árkategória.

A naposparti árakról ITT találsz bővebb információt.

TOP 4.: Mamacita’s Mexican Restaurant: Ha olyan helyet keres, ahol különösen élénk a hangulat, a Mamacita nem fog csalódást okozni: a pincérek sombrerót viselnek és a klasszikus mexikói konyha specialitásait szolgálják fel, mint a nachos, taco, fajitas és a chilis bab). Továbbá az este első dallamaként a spanyol gitár csendül fel. Ha inkább valami kevésbé csípőset ennél, akkor a grillezett húsok közül válogass! Közép árkategóriás étterem.

Top 5.: Musoni Fish & Wine: Ideális hely a bor és a mediterrán menü kedvelőinek. Különböző saláták, húsok, tengeri ételek, házi sütésű kenyér, valamint hagyományos olasz ételek várják a látogatókat. Ezen kívül muszáj megemlíteni a hagyományos bolgár, szárazon pácolt húsokat, a különleges borlapot, a sushi bárt és az élő lágy jazz és soul zenét. Középmagas árkategória.

TOP 6.: Hanska Shatra A 20. század második felében épült, a szocializmus alatt, ezért az étterem épülete egy hatalmas kunyhóra, az úgynevezett shatrára hasonlít. Gyönyörű kilátással dicsekedhet a naposparti tengerpartra. Hagyományos ételek közül válogathatnak a vendégek, miközben bűvészműsorokkal és akrobatikával szórakoztatják őket. Közepes árkategória.

A Cultur Tip oldal által összeállított étterem listát pedig itt találod, érdemes azt is megnézni, ha nem gond az, hogy angolul írták meg >>


Kapcsolódó utazások

Forrás: Kovács Dominika  

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások