Szilveszter Riminiben

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
autóbusszal
Szálláshely:
3*
Típus:
körutazás és üdülés
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
424833
Utolsó frissítés:
2024.12.30. (H)
4 nap/3 éj
144 097 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




1. nap: Budapest-FerraraFolyamatos utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel. A késő délutáni órákban gyalogos városnézés a Világörökség részét képező Ferrara-ban, az Este hercegség egykori székhelyén, ahol az óváros nevezetességeivel ismerkedünk. Rövid szabadidő, majd továbbutazás a Rimini környéki szálláshelyre. Szálláshely elfoglalása az esti órákban. Rimini az idei évben is elnyerte a Szilveszter fővárosa címet, hiszen mint minden évben ezúttal is számtalan programmal várja a látogatókat.2. nap: Ravenna-RiminiReggeli a szállodában, majd elutazás Emilia Romagna tartomány egyik legszebb városába, Ravennába. Kora keresztény műemlékeit az UNESCO is a Világörökségek listáján jegyzi. Itália egyik legrégebbi városa, a mozaikok városa elkápráztat látnivalóival. Gyalogos sétánkat az Apollinare Nuovo Bazilikájánál kezdjük , majd Dante Mauzóleuma, a Garibaldi tér és a Piazza del Popolo következik. A nyolcszögletű San Vitale épületében és Galla Placidia mauzóleumában megtekintjük a gyönyörű mozaik remekeket, majd rövid szabadidő. Délután belvárosi séta Rimini középkori hangulatú belvárosában (Augustus diadalíve, Tiberiusz hídja, Malatesták temploma). Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban. Vacsora a szállodában (zene és programok nélkül), majd igény szerint részvétel a városban szervezett szilveszteri óévbúcsúztató programokon.3. nap: San MarinoKirándulás a Monte Titano hegygerincen fekvő mini köztársaságba. A hegy legmagasabb pontján épült fel a „főváros”, San Marino, amely Európa legrégebbi és legkisebb köztársasága is egyben. A kormányzósági palota, a szűk utcák, a csipkés várfalak mind-mind a középkort idézik. Gyalogos sétánk során elénk tárul az Appeninek festői vonulata, a romagnai síkság és a távolban a tündöklő Adriai tenger. Szabadidő, vásárlási lehetőség, italkóstoló. Visszautazás a szálláshelyre.4. nap: Bologna-BudapestDélelőtt rövid városnézés a tartomány fővárosában Bologna-ban. A város épületein minden történelmi és stíluskorszak, a gótikus stílus, a reneszánsz és a barokk is nyomot hagyott. Belvárosában gyönyörű középkori és reneszánsz épületek valamint a város szimbólumai a híres ferde tornyok várnak. Bologna egyik főtere a Piazza Vittorio Emmanuele, ahol találkozhatunk Viktor Emánuel lovas szobrával is. Sétánk során érintjük a Piazza Maggiore, valamint a gyönyörű Neptun szökökútról híres Piazza Nettuno terét is. Városnézésünk után hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

FIGYELEM!
Az akciós vagy a katalógusban `tuti árnak` nevezett kedvezményes utazásoknál a teljes részvételi díj egy összegben fizetendő!

További részletek, feltételek és térítési díjak: ITT

Biztosítás: 2.920-Ft/fő (ATLASZ Classic Társas BBP, önrész 15%)
Biztosítás: 3.800-Ft/fő ( ATLASZ Társas Prémium BBP, önrész 0%)
Biztosítás: 4.800-Ft/fő ( ATLASZ Társas Privileg BBP, önrész 0%)

Utazás:Az utazás emelt szintű autóbusszal történik, - video-, vagy DVD, büfé, Budapestről, a Déli pályaudvar - Koronaőr köz-től.Tájékoztató a helyszínen fizetendő költségekről, belépőkről:Ravenna 12,5 EURIdegenforgalmi adó: 2,5 EUR/fő/éjFelszállási lehetőségek:Budapest-Déli pu. Koronaőr köz:05:30Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km 06:10
Siófok – Kiliti TABOL benzinkút (Vak Bottyán u. 34.) 06:40
Balatonlelle-Marche 07:00
Nagykanizsa-TESCO parkoló 08:00




 
Töltődik a foglalási lap
Olaszország utazás, nyaralás Olasz Adria utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások