Arab Emirátusok, Dubai: Hotel Riu Dubai 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
422724
Utolsó frissítés:
2024.06.01. (Szo)
8 nap/7 éj
543 025 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A Dubai-szigetek tengerpartján található szálloda 24 órás all inclusive tartózkodást kínál, hogy nyaralása egyedülálló élménnyé váljon.



A szálloda 2020-ban épült közvetlenül a tengerparton, 11 km-re található a nemzetközi repülőtértől, 15 km-re a Burj Khalifától és több mint 750 szobával rendelkezik. A Hotel Riu Dubaiban a szórakozás garantált a nyaralása alatt. Imádni fogja a szórakoztató csapat által tervezett tevékenységeket, a műsorokat és az élőzenét, valamint a Splash Water World víziparkot.Éttermeiben pedig megkóstolhatja a legjobb ázsiai, olasz és libanoni ételeket, valamint a reggelit és ebédet élő főzéssel, a bárokban harapnivalók és előételek közül választhat a nap bármely szakaszában.

Szoba(Deluxe room) felszereltsége:A 31 m2-es szobában található egy kanapé a nappaliban, TV, minibár, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, széf, és erkély vagy terasz található, ahonnan részleges kilátás nyílik a városra, és tengerre.

Ellátás: All Inclusive.

Szolgáltatások, sport: Található benne edzőterem, fitneszterem, szauna, vízi park, álló szörfözés (SUP), vízi bicikli, napozóágy, napernyők, kajakozás és különböző vízi sportok, wellness részleg, szépségszalon és masszázs, különböző éttermek és bárok, valamint esti programok, élő zenék és show-k, tevékenységi programok a ,,RiuArt” műteremben.

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó 5-6 USD/szoba/éj.

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!

[VIDEO]



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!




 
Töltődik a foglalási lap
Egyesült Arab Emírségek utazás, nyaralás Dubai utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások