SZILVESZTER AZ EMIRÁTUSOKBAN - DUBAI ÉS ABU DHABI

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
körutazás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
481866
Utolsó frissítés:
2024.12.29. (V)
8 nap/7 éj
989 000 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Dubai és Abu Dhabi
Csoportos körutazás, magyar nyelvű idegenvezetéssel
Szeretne fejest ugrani az Emirátusok titokzatos világába, bekukkantana Dubai csillogó kulisszái mögé? Körutazásunk Önnek szól, ha a nyaralás élményén kívül Dubai legszebb látnivalóira is kíváncsi! Programunk ikonikus látványosságokat és autentikus élményeket tartogat, tapasztalt idegenvezető kíséretével. Tartson velünk!

1. nap Budapest - Dubai
Délután elutazás Budapestről repülőgéppel Dubaiba. A késő esti érkezést követően transzfer a szállodába. Szállás Dubaiban.

2. nap Dubai
Városnézés Dubaiban, az ikonikus látnivalók felfedezése. A világ legmagasabb épülete, a Burj Khalifa meglátogatása, amelynek üvegfalú kilátójából káprázatos, 360 fokos panoráma nyílik a városra. Hajókázás a Dubai Marinán, amelynek során a helyi kultúra és a modern világ harmóniája látható: a csillogó felhőkarcolók, a Burj Al Arab Hotel mellett a Madinat Jumeirah Hotel, amely egy ősi arab erőd korhű átalakítása. Továbbutazás a Pálma szigetre, amelynek legkiemelkedőbb ékessége az Atlantis The Palm szállodakomplexuma (megtekintése kívülről). A program végén megálló a Dubai Mall bevásárlóközpontban, ahol óriás akvárium, víz alatti állatkert, és több száz üzlet kínálata megtalálható. A Dubai Fountain (szökőkút) zenére koreografált csodálatos vízi játékának megtekintése. Vacsora és szállás Dubaiban.

3. nap Dubai
Reggeli, majd a régi városrész felfedezése. Látogatás a souknak nevezett helyi fűszer- és aranypiacon, majd átkelés a Creek-en abrával, hagyományos vízitaxival. Fotószünet a Jumeirah mecsetnél. A középkori fatimida dinasztia stílusában emelt épület karcsú minaretjeivel és hatalmas kupolájával a város második legnagyobb vallási épülete. Ebéd a szállodában.A szállodában zenés gálavacsorával van lehetőség a szilveszter ünneplésére, mely felár ellenében vehető igénybe. Szállás Dubaiban.

4. nap Dubai
Egész napos szabadprogram. Dubai az elképesztő látnivalók fellegvára, mindig meghökkenti látogatóit valami újdonsággal. A rekordokat döntögető különlegességek, élményparkok és mesterséges szigetek mellett csodálatos strandok, lenyűgöző éttermek és pazar választékú bevásárlóközpontok gondoskodnak arról, hogy Dubaiban mindenki megtalálja a kedvére való kikapcsolódást és szórakozást.Délelőtt fakultatív programlehetőség: látogatás (idegenvezető nélkül) a világ legnagyobb fedett téma- és vidámparkjában, az IMG Worlds of Adventure élményparkban. 140 000 nm2-en négy lenyűgöző helyszínnel, `epic zone”-nal várja a vendégeket és váltja valóra megannyi gyermek dédelgetett álmát, de a felnőtteket sem hagyja unatkozni. Ebéd a szállodában.A délutáni közös szafari program során megcsodálhatók a vöröslő homokdűnék, a lenyűgöző sivatagi naplemente és az autentikus arab élmények. Igazi adrenalin túra 4x4 kerék meghajtású terepjárókkal a homokdűnéken való fel- és lecsúszkálás, a vörös és arany minden árnyalatában izzó sivatag hegyein-völgyein. Utazás a fáklyákkal megvilágított beduin stílusú sivatagi táborba, ahol találkozás jellegzetes arab élményekkel: ízletes arab grill vacsora, a sisha (vízipipa) és a tevegelés kipróbálása, hennafestés, valamint helyi táncos előadás. Szállás Dubaiban.

5. nap Dubai - Abu Dhabi
Délelőtt szabadprogram, pihenés a tengerparton vagy fakultatív programként látogatás a Miracle Gardenben, amely kétezer négyzetméteres alapterületével és kb. 45 milliónyi növényével `a világ legnagyobb virágos kertje” címét viseli. Később utazás autóbusszal Dubaiból Abu Dhabiba. A hét emírség legnagyobb és egyben leggazdagabb tagországa Abu Dhabi, melynek azonos nevű fővárosát egyedi hangulat jellemzi. Az utóbbi évtizedekben a hagyományos épületek futurisztikus felhőkarcolók árnyékába kerültek, az utakat pedig pálmafák és kutak sora szegélyezi szinte mindenhol. A sivatagi klíma ellenére, a parkok mindenhol zöldek és gyönyörűen karbantartottak.Érkezést követően szabadprogram, pihenés a tengerparton vagy fakultatív programként délután látogatás Abu Dhabi témaparkjában, a Ferrari Worldben. A park egy 200.000 nm területű tető alatt helyezkedik el ezzel a legnagyobb fedett vidámpark a világon. Másik rekordja, hogy itt található a világ leggyorsabb hullámvasútja, a Formula Rossa, valamint a 62 méter magas torony, amelyen a Forma-1 kocsik gyorsulásához hasonló hatást lehet megtapasztalni. Olaszországon kívül itt található a Ferrari jelenlegi és korábbi modelljeinek legnagyobb gyűjteménye és megtekinthető a Ferrari Forma-1-es depójának mása az ott használt berendezésekkel. Vacsora és szállás Abu Dhabiban.

6. nap Abu Dhabi
Reggeli után városnézés az Egyesült Arab Emirátusok ultramodern fővárosában, Abu Dhabiban. A lenyűgöző, 54 fehér márványkupolával díszített, hatalmas Zayed sejk mecset megtekintése. Pazar díszítőelemei között megtalálható a világ legnagyobb kézi csomózású szőnyege, valamint a világ legnagyobb csillárja is. Utazás a pálmafákkal övezett Corniche Road félholdján, ahol a dubai Burj Al Arab mellett, az Emírségek másik híres luxusszállodája, az Emirates Palace Hotel is emelkedik. Fakultatív programlehetőség délután: a Louvre Galéria egyéni meglátogatása idegenvezető kísérete nélkül. A már külsejében is különleges múzeum hatszáz műtárgyból álló állandó kiállítását a legnevesebb franciaországi és közel-keleti múzeumoktól kölcsönzött páratlan műkincsek alkotják, melyen felül az időszakos kiállítások mintegy kétezer négyzetméteren nyűgözik le a látogatókat. Vacsora és szállás Abu Dhabiban.

7. nap Abu Dhabi
Szabad program vagy fakultatív program keretén belül látogatási lehetőség a lenyűgöző Emirates Palace-nál. A kormányzati központként és szállodaként üzemelő Emirates Palace impozáns épületét elképesztő pompa, elegancia és az arab építészetre jellemző csillogás övezi. A luxushotel kávézójában, a híres aranyporos capuccino elfogyasztása után látogatás Abu Dhabi legújabb látnivalójánál, a Qasr Al Watan Presidential Palace-nál. Az ámulatba ejtő építmény az arab építészet és művészetek dicsérete. A Nemzet Palotájának megtekintése során az Egyesült Arab Emírségek hagyományaihoz, értékeihez és kulturális örökségéhez kerülnek közelebb a látogatók. Vacsora és szállás Abu Dhabiban.

8. nap Abu Dhabi - Dubai - Budapest
Hajnalban transzfer a dubai repülőtérre. Visszautazás repülőgéppel Budapestre.

Minimum létszám: 15 fő






 
Töltődik a foglalási lap
Egyesült Arab Emírségek utazás, nyaralás Dubai utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások