Tunézia, Hammamet: Eden Yasmine Resort & Spa 4*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
496671
Utolsó frissítés:
2024.09.17. (K)
8 nap/7 éj
252 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




aFEKVÉS
A szálloda Yasmine Hammamet üdülőövezetében, a privát homokos tengerpartjától kb. 350 méterre fekszik, melyhez a szálloda a nyári hónapokban ingyen transzfert biztosít. A repülőtértől kb. 80 km-re helyezkedik el, a közelben üzletek, a kaszinó, Hammamet óvárosa és a medna található.

ELHELYEZÉS
156 szobájának mindegyike WIFI-vel, TV-vel, minibárral, széffel, telefonnal, fürdőszoba/ WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

Twin or Double/ Twin or Double Superior: kb. 24-26 m2 alapterületű szoba.

Family Standard: kb. 24-26 m2 alapterületű, négyágyas, pótággyal vagy kanapéággyal felszerelt szoba.

Family Superior: kb. 36/38 m2 alapterületű, két hálószobával rendelkező szoba.

ÉTEL ÉS ITAL
Ultra all inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit, ebédet, vacsorát és au éjszakai snacket. Napközben snackételeket, szendvicset, pizzát, hamburgert, palacsintát, gofrit és süteményeket kínálnak. A szálloda több bárral rendelkezik, melyekben helyi alkoholos- és alkoholmentes italok állnak rendelkezésre. A lobbi bár a nap 24 órájában várja a vendégeket, az ultra all inclusive ellátás 10:00-tól 00:00-ig érvényes, ezen felül a fogyasztás kizárólag térítés ellenében lehetséges. A szálloda a`la carte éttermében előzetes foglalás esetén a vendégek egyszeri alkalommal ingyenesen vacsorázhatnak. A mór kávézó, a beach, továbbá a lounge bár csak térítés ellenében áll rendelkezésre.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
A szálloda területén kültéri-, beltéri- és elkülönített gyermekmedence egyaránt található, továbbá vízilabda, darts, röplabda, mini golf, mini futball, asztalitenisz, aerobic, petang, jóga, vízi torna, változatos animációs programok és előadások biztosítják a vendégek kikapcsolódását. A kisebbeket a mini klub (4-07 éves korig), a gyermekeket a junior klub (8-12 éves korig), a tinédzsereket pedig tini klub (13-16 éves korig) várja. Térítés ellenében nem motorizált és motorizált vízi sportok, lovaglás, búvárkodás, spa és balneoterápiás center, masszázs, hammam, fitneszterem szépségápolási kezelések, fodrászat áll rendelkezésre.

EGYÉB
A WIFI használata a közösségi helyiségekben ingyenes. A szálloda a napágyakat és napernyőket ingyenesen biztosítja, míg a tengerparton kizárólag térítés ellenében állnak rendelkezésre (előzetes foglalás szükséges a recepción).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Tunézia utazás, nyaralás Hammamet utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások