Törökország, Side: Tui Blue Barut Andiz 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
401657
Utolsó frissítés:
2024.10.12. (Szo)
8 nap/7 éj
511 680 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2013-ben épült, modern, európia vendégek körében kedvelt, csak felnőtt vendégeket fogadó szálloda 62 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, 1,5 km-re Side központjától, melyet mindenképpen érdemes felkeresnünk, ha szeretnénk megcsodálni az ókori romokat vagy felfedezni a bazárok változatos kínálatát. A szálloda saját, homokos strandszakasza 150 m távolságra fekszik. A szálloda csak 18 éven felüli vendégeket fogad.

Szolgáltatások
Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, nappali és esti animációs programok, showműsorok, élő zene, fitneszterem, török fürdő, szauna (előzetes foglalással), gőzfürdő, aerobic, jóga, asztalitenisz, boccia. A strandon csak italfelszolgálás működik, napozóágyak, napernyők és strandtörölközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. Nászutas vendégei részére a szálloda a következő szolgáltatásokat biztosítja: nászutas szobai dekoráció, virág, bor és gyümölcs bekészítés érkezéskor, reggeli a szobában egy alkalommal.
Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, masszázsok, szépségszalon, mosoda, orvosi szolgálat, vízi sportok a strandon.

Elhelyezés
A szálloda 139 szobájának mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, telefonnal, műholdas TV-vel, széffel, vízforralóval, minibárral, hajszárítóval, fürdőköpennyel, papuccsal, WiFi elérhetőséggel és erkéllyel.
A standard szobák és a swim up szobák 28 nm-esek.
A Junior suite szobák 40 nm-esek. Minden szobatípus max. 3 fő részére foglalható.

Ellátás
All Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, késői reggeli, napközbeni snackek, éjféli leves (00:00-01:00), kávé/tea/ sütemények, fagylalt bizonyos időpontokban, tematikus estek, 2 A’la carte étterem (olasz és nemzetközi a tartózkodás során egy alkalommal, előzetes asztalfoglalással), helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-01:00), naponta üdítőkkel és vízzel feltöltött minibár.
Térítés ellenében: egyéb fogyasztás, import és palackozott italok, szobaszervíz








 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások