Törökország, Side: Süral Saray 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
447747
Utolsó frissítés:
2024.10.12. (Szo)
8 nap/7 éj
391 315 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Fekvése: A 2023-ban teljesen felújított, modern és elegáns szálloda 20.000 nm-en várja vendégeit Antalya repülőterétől 55 km-re, Side városától 9 km-re, közvetlenül a homokos tengerpart mentén. Élvezze a mediterrán napsütést, a hűsítő tengert, a helyi specialitásokat és felejtse el a hétköznapi gondokat.A szálloda csak 16 éven felüli vendégeket fogad!

Szolgáltatások:
Medence napozóágyakkal és napernyőkkel, belső medence, nappali és esti szórakoztató programok, alkalmanként élő zene, fitnesz- terem, török fürdő, szauna, aerobic, jóga, vízilabda, asztalitenisz, darts, billiárd, boccia, strandröplabda, WiFi elérhetőség. A strandon napozóágyak, napernyők és strandtörölközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.
Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, masszázs, fodrászat, orvosi szolgálat, mosoda, internet sarok, üzletek, teniszpálya használat és világítás, valamint felszerelés a Süral Tennis Clubban (kb. 700m távolságra), focipálya használat, vízi sportok a strandon.

Elhelyezés:
A szálloda mind a 283 kényelmesen berendezett szobája rendelkezik egyénileg szabályozható légkondicionálóval, TV-vel, telefonnal, WiFi elérhetőséggel, bérelhető széffel, vízforralóval, minibárral, hajszárítóval és erkéllyel.

Ellátás:
Ultra All Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, késő reggeli, diétás ételek, napközbeni snackek, kávé/tea és sütemények, gözeleme és fagylalt bizonyos időpontokban, éjféli leves (00:00-00:30), 3 a’ la carte étterem (olasz, hal és ásziai a tartózkodás során 1 alkalommal, előzetes asztalfoglalással), helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes italok 24 órában, minibár naponta üdítőkkel és vízzel feltöltve.
Térítés ellenében: Egyéb import és palackozott italok, szobaszervíz, fogyasztás a Roof Bar-ban.




 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások