Törökország, Side: Selectum For Two Side 16+ 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
474582
Utolsó frissítés:
2024.10.12. (Szo)
8 nap/7 éj
385 291 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2014-ben épült és 2023-ben felújított hotel 90 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, 10 km-re Manavgat központjától, mindössze 1 km-re Kizilagac központjától és kb. 100m-re homokos- kavicsos tengerpartól. A környező településekre taxival vagy helyi járatú busszal is eljuthatunk, hogy felfedezzük a helyi látnivalókat vagy a bazárok széleskörű kínálatát. Élvezze a szálloda csak felnőtteknek szóló koncepcióját, a napsütés melegét, a frissítő italokat, adja át magát kikapcsolódásnak és felejtkezzen el a hétköznapokról.A szálloda csak 16 éven feletti vendégeket fogad!

Szolgáltatások:
Medence napozóágyakkal és napernyőkkel, beltéri medence, nappali és esti animációs programok, disco, aerobic, stretching, step, vízilabda, vízi torna, strandröplabda, fitneszterem, török fürdő, szauna, billiárd, asztalitenisz, WiFi elérhetőség a szálloda egész területén. A strandon snack bár várja a vendégeket, napozóágyak és napernyők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.
Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, masszázsok, fodrászat, üzletek, mosoda, orvosi szolgálat, privát pavilonok és vízi sporteszközök a strandon.

Elhelyezés:
A 263 szoba mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, telefonnal, műholdas LCD TV-vel, széffel, WiFi elérhetőséggel, minibárral, vízforralóval, papuccsal, hajszárítóval és erkéllyel.
A Comfort szobák kb. 30 nm-esek.
A Családi szobák 2 szobások, ajtóval elválaszthatók.
A Romatic Deluxe szobák jacuzzival is felszereltek és extra szolgáltatásokat is biztosítanak: gyümölcs és bor bekészítés érkezéskor, szobadekoráció, kapszulás kávé, 1 alkalommal reggeli a szobában, Bulglari fürdőszobai bekészítés, 2 ingyenes romantikus fotó, 15% kedvezmény a Spa szolgáltatások árából, 1 ingyenes páros masszázs (30 perc).
Nászutas pároknak a szálloda az alábbi szolgáltatásokat biztosítja: Különleges üdvözlés érkezéskor, nászutas szobadekoráció és virág, gyümölcskosár és bor bekészítés érkezéskor, 1 alkalommal reggeli a szobában, ingyenes szobacsere magasabb kategóriába ( a szabad kapacitások függvényében).

Ellátás:
Ultra All Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, diétás ételek, frissen facsart narancslé és detox italok a reggelihez, tematikus estek, éjféli mini büfé (23:00-02:00), napközbeni snackek, gözleme, kávé/tea és sütemények, 3 a’la carte étterem (török, olasz és hal, előzetes foglalással), helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (24 órában), naponta üdítőkkel és sörrel feltöltött minibár.
Térítés ellenében: Egyéb import és palackozott italok, 24 órás szobaszervíz, fogyasztás a Hookah Cafe-ban.




 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások