Törökország, Side: Seaden Valentine Resort & Spa Hotel 5*, all inclusive

2017-ben megnyílt, fiatalos 5 csillagos szálloda, az aranyhomokos tengerpart mindössze 300 méterre található!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
331683
Utolsó frissítés:
2024.06.08. (Szo)
8 nap/7 éj
394 850 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2017-ben megnyílt, fiatalos 5 csillagos szálloda az antalyai repülőtértől 65 km-re, Side antik városától mindössze 3 km-re található. Ezen a környéken találhatók a Török Riviéra legszebb strandjai és Side lenyűgöző óvárosa. A lassan mélyülő, aranyhomokos tengerpart a hoteltől mindössze 300 méterre található. Side nyüzsgő központja helyi járatú busszal (dolmussal) vagy taxival könnyedén elérhető, de a tengerparti sétányon andalogva is elérhető. A központban számos vásárlási lehetőséget, kávézót, éttermet és egyéb szórakozási lehetőséget találunk. A szálloda csak 16 év feletti vendégeket fogad.

Szolgáltatások
2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, beltéri medence, étterem, lobby bár, medence-, strand-, disco bár, nappali animációs programok, heti egy alkalommal folklór show, élő zene, hastánc és török est, night club hetente háromszor, habparty, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, boccia, darts, asztalitenisz, aerobic, vizi aerobic, strandröplabda, WiFi elérhetőség. A medencénél és a strandon a napernyők, napozóágyak és a strandtörölközők ingyenesen használhatók. Térítés ellenében: Spa szolgáltatások, törökfürdő kezelései, szauna, mosoda, orvosi ellátás, üzletek, vízi sportok.

Elhelyezés
A standard szobák 32 nm-esek, mindegyikük rendelkezik egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, hajszárítóval, műholdas LCD tévével, bérelhető széffel, minibárral, vízforralóval és erkéllyel. A swim-up szobák teraszosak, 2 napozóággyal és napernyővel felszereltek.

Ellátás
All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, késői reggeli, délutáni kávé és sütemények, fagylalt és gofri (meghatározott időpontban), gözleme, éjféli snack (23:00-00:00), fogyasztás az a`la carte étteremben (ázsiai, török, olasz, a tartózkodás során 1 alkalommal, előzetes asztalfoglalással), helyi alkoholos és alkoholmentes italok a nap 24 órájában, naponta vízzel, üdítőkkel és sörrel feltöltött minibár. Térítés ellenében: egyéb étel- és italfogyasztás, import italok, frissen facsart gyümölcslevek, borok és pezsgők, palackozott italok, török kávé.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások