Törökország, Side: Melas Resort 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
316266
Utolsó frissítés:
2025.05.11. (V)
8 nap/7 éj
401 706 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

Elhelyezkedés
A szálloda Antalya központjától 75 km-re található.Az antalyai repülőtér 65 km-re fekszik a szállodától.

Általános információk

A Melas Resort Hotel vendégei csak a Melas Holiday Village Hotel aquaparkját és a Melas Holiday Village Hotel aquaparkjának bárját vehetik igénybe.

A szálloda 2001-ben nyitotta meg kapuit, és legutóbb 2021-ben újították fel.

A szálloda teljes területe 70 000 m2 (a Melas Resort és a Melas Holiday Village megosztva).

Egy 8 emeletes épületbl áll. A kényelem érdekében 6 lift áll rendelkezésre.

A szálloda nem alkalmas mozgáskorlátozott vendégek fogadására, és nem ajánlott babakocsival érkez vendégek számára a nagyszámú lépcsfok miatt.



A hotel területén
kültéri medence, 700 m2beltéri medence, 100 m2 4 vízicsúszda a Melas Holiday Village-ben350 fős étterem3 a`la carte étterem (török, hal, nemzetközi)3 bár, diszkó bárteniszpálya


Tengerpart
Saját homokos strand található a szálloda mellett. A strand hossza 250 méter. A napágyak, napernyők, strandtörülközők ingyenesen vehetők igénybe.


Szoba felszereltsége
A szálloda 305 szobával rendelkezik. A szobákban találhatóminibár (üdítőitalok, víz, sör, snack - naponta).zuhanyzó/fürdőpiperecikkekhajszárítólégkondicionálóTVtelefontea- és kávéskészletszéf Wi-Fi


Ellátás
UAI - Ultra all inclusive 0-24 órában.A koncepció a következőket tartalmazza svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora, brunch, snackek, sütemények és fagylalt megadott időpontokban, éjszakai snack, gözleme, helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital. A`la Carte éttermek - tartózkodásonként egy étteremlátogatás, egy választott étteremben- ingyenes, előzetes foglalással lehetséges. Néhány importált alkoholos ital, 0-24 órás szobaszerviz - térítés ellenében.


Sport és szórakozás
edzőteremamfiteátrumélőzeneaerobic, aqua aerobicdiszkó (heti 3 alkalommal)animációtenisz (világítás, térítés ellenében)asztaliteniszsquashkosárlabdaminifociminigolfdarts, bocciastrandröplabdavízi sportok (térítés ellenében)hammam, szauna


Térítéses szolgáltatások
masszázs orvosi ügyelet


Gyermekek részére
mini klub (4-12 éves korig)maxi club (12-16 éves korig)játszótérkültéri és beltéri medencék (egyenként 10 m2) 1 vízicsúszdaanimációetetőszék az étterembenkiságyak (kérésre)babakocsik (térítés ellenében)


A hotel elérhetőségei
90 (242) 753 64 65www.melashotels.com/melasresorthotel/en


FIGYELEM!
A fenti árak a kétágyas standard szobára (2 felnőtt) vonatkoznak. Amennyiben ettől eltérő szobatípus után érdeklődik (egyágyas szoba, gyerek-pótágy, családi szoba, lakosztály, stb.) kérje írásos ajánlatainkat a gyermekek életkorának megjelölésével.




 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások