Törökország, Side: Kirman Calyptus Resort & Spa 5*, ultra all inclusive, debreceni indulással

3pont - 1 értékelés   
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
522421
Utolsó frissítés:
2025.06.11. (Sze)
8 nap/7 éj
467 194 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Elhelyezkedés
A szálloda Kumköyben található, 5 km-re Side központjától.Az antalyai repülőtér 60 km-re található a szállodától.


Általános információk
A szálloda 2021-ben nyitotta meg kapuit.Egy 6 emeletes, liftekkel ellátott épületből áll.A teljes területe 25 000 négyzetméter.A szálloda mozgássérült vendégek fogadására is alkalmas, az úszómedencében speciális berendezések, kerekesszékek (térítés ellenében) állnak rendelkezésre.


A hotel területén
kültéri medence, 1245 m23 kültéri medence (20, 120 és 164 m2)aquapark (7 csúszda felnőtteknek)beltéri medence, 206 m2főétterem2 ala carte étterem (török és mediterrán), az egyik étteremben egy látogatás ingyenes, előzetes foglalással7 bár
Wi-Fi

Tengerpart
A szálloda saját homokos-kavicsos strandja 450 méterre található, egy földalatti alagúton keresztül.A strandra 5 percenként buszjárat közlekedik.Napágyak, napernyők, strandtörülközők - ingyenesek.


Szoba felszereltsége
A szálloda 420 szobával rendelkezik.A szobákban találhatózuhanyzófürdőköpeny, papucspiperecikkekhajszárítólégkondicionálóTVtelefonminibár (sör, chips, csokoládé, víz, üdítőitalok - naponta)tea- és kávéskészletszéfWi-Fi


Ellátás
UAI - Ultra all inclusive 0-24 órában.A koncepció magában foglalja reggeli, brunch, vasárnapi brunch, gyermekbüfé, bababüfé, kontinentális éjszakai büfé, detox büfé, ebéd, késői ebéd, vacsora, snackek, desszertek és fagylalt megadott időpontokban, helyi és import alkoholos és alkoholmentes italok széles választéka, koktélok, hideg és meleg kávék, török kávé, különböző teafajták.Ala carte éttermek - a vendégek tartózkodásuk alatt ingyenesen látogathatják az éttermek egyikét. Előzetes foglalás szükséges.Szobaszervíz 24 órában, a koncepcióba nem tartozó import italok- térítés ellenében.


Sport és szórakozás


Térítéses szolgáltatások
masszázsszépségszalonmosodai szolgáltatásorvosi ügyelet


Gyermekek részére
kültéri és beltéri gyermekmedencék4 vízicsúszda a gyermekek számáraminiklub (4-12 éves korig)gyermekanimációmini diszkójátszótéretetőszék az étterembenkiságy - kérésrebili - kérésrebabakocsi (fizetős)gyermekbüféingyenesen az étteremben tápszer, banánpuding, rizspuding, alma- és körtepüré, banán- és eper ízű tejgyermekfelügyelet (térítés ellenében)Kirman Star csomag


A hotel elérhetőségei
0242 743 07 43http//www.kirmanhotels.com/


FIGYELEM!
A fenti árak a kétágyas standard szobára (2 felnőtt) vonatkoznak. Amennyiben ettől eltérő szobatípus után érdeklődik (egyágyas szoba, gyerek-pótágy, családi szoba, lakosztály, stb.) kérje írásos ajánlatainkat a gyermekek életkorának megjelölésével.








 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások