Törökország, Side: Dream Fun World 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
437723
Utolsó frissítés:
2024.10.12. (Szo)
8 nap/7 éj
377 000 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A közkedvelt Dream szállodalánc legújabb tagja 2024-ben nyitja meg kapuit Side Kumköy városrészében, 55 km-re az antalyai repülőtértől, kb. 7 km-re Side központjától. A hotel saját, homokos tengerpartja a szállodától kb. 800 m-re fekszik, az ingyenes shuttle járattal könnyedén megközelíthető. A szálloda számtalan csúszdája és kiváló minőségű szolgáltatásai felejthetetlenné teszik a nyaralást kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Szolgáltatások:
Medence napozóágyakkal és napernyőkkel, gyermek- és felnőtt aquapark, beltéri medence (csak a téli hónapokban üzemel), nappali szórakoztató programok, mini klub (4-12 éveseknek fitneszterem, törökfürdő, szauna, darts, asztalitenisz, strandröplabda, aerobic, vízi torna, WiFi elérhetőség.
A strandon snack bár várja a vendégeket egyszerű ételekkel és italokkal. Napozóágyak, napernyők és strandtörölközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.
Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, masszázsok, fodrászat, üzletek, orvosi szolgálat, mosoda, vízi sportok a strandon.

Elhelyezés:
A 360 modern stílusú szoba mindegyike rendelkezik központilag vezérelt légkondicionálóval, műholdas LCD-TV-vel, telefonnal, bérelhető széffel, WiFi elérhetőséggel, minibárral, hajszárítóval és erkéllyel.
A Standard I-es típusú szobák kb. 25 nm-esek, max. 3 fő részére foglalhatók.
A Standard II-es típusú szobák kb. 30 nm-esek, max. 3 felnőtt + 1 gyermek részére foglalhatók.
A családi szobák 2 szobások, max. 4 fő részére foglalhatók
A Duplex családi szobák két szintesek, max. 4 fő részére foglalhatók

Ellátás:
All Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, késői reggeli, éjféli leves (23:00-23:30), korai mini reggeli (00:00- 06:00), gyermekbüfé a főétkezéseknél, napközbeni snackek, kávé/tea és sütemények, gofri és fagylalt bizonyos időpontokban, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-24:00), minibár naponta vízzel feltöltve, a’la carte éttermek (tartózkodás során egy alkalommal, előzetes asztalfoglalással).
Térítés ellenében: Import és palackozott italok, frissen facsart gyümölcslevek, fagylalt a strandon, popcorn, vattacukor szobaszervíz.








 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások