Törökország, Side: Dobedan Beach Comfort 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
522358
Utolsó frissítés:
2024.10.25. (P)
8 nap/7 éj
509 165 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

Elhelyezkedés
A szálloda Managvatban található.Az antalyai repülőtér 55 km-re.

Általános információk
A szálloda 2004-ban nyitotta meg kapuit, a legutóbbi felújítás 2014-ben történt. Az ingatlan teljes területe 32 000 m2. A szálloda mozgássérült vendégek fogadására is alkalmas.


A hotel területén
relax kültéri medence 500 m2activity medence 1000 m2medence csúszdákkal 380 m2beltéri medence 250 m2gyerekmedence 30 m2interaktív gyerekmedence csúszdákkal 150 m2főétteremala carte éttermek ( olasz, török, halak térítés ellenében)medencebárWi-Fi


Tengerpart
A 100 méter széles homokos strand 100 m-re található a szálloda főépületétől.Napágyak, napernyők, strandtörölközők rendelkezésre állnak. Bár a strandon.


Szoba felszereltsége
A szálloda 328 szobával rendelkezik.A szobákban találhatólégkondicionálóTVtelefonzuhanyzóhajszárítóminibár széf papucs, köntöstea- és kávékészletWi-Fi


Ellátás
AI - All inclusive A koncepció a következőket tartalmazza svédasztalos reggeli, brunch, ebéd és vacsora, éjjeli snackek, gyümölcsök, fagylalt, sütemények megadott időpontokban, továbbá néhány helyi alkoholos és alkoholmentes ital.Az ala carte éttermek térítés ellenében, előre foglalással látogathatók. Öt éjszakát meghaladó látogatás esetén egy ingyenes látogatás, az egyik választott étteremben.Importált italok, palackozott és zacskós - térítés ellenében.


Sport és szórakozás
animációélőzenetenisz (világítással, felszereléssel)asztaliteniszkosárlabdastrandröplabdafociíjászatdartsedzőteremzumbaaerobikjógapiláteszvízilabdavízisportok (térítés ellenében)biliárd (térítés ellenében)bowling (térítés ellenében)játék gépek (térítés ellenében)szaunatörökfürdőkönyvtárvasaló (kérésre)


Térítéses szolgáltatások
masszázs fodrászat mosoda, vegytisztításorvosi szolgáltatásokautóbérlésfotós szolgáltatásoktelefonszobaszervízboltok


Gyermekek részére
mini klub (4-12 éves korig)animációjátszótérmini diszkógyerekmedencemozietetőszék az étterembengyermekeknek való ételek a főétterembenmikró a főétterembenkiságy (kérésre)


A hotel elérhetőségei
9 0 242 763 73 00/ 763 73 09www.dobedanhotels.com/en/hotels/dobedan-beach-resort-comfort-side


FIGYELEM!
A fenti árak a kétágyas standard szobára (2 felnőtt) vonatkoznak. Amennyiben ettől eltérő szobatípus után érdeklődik (egyágyas szoba, gyerek-pótágy, családi szoba, lakosztály, stb.) kérje írásos ajánlatainkat a gyermekek életkorának megjelölésével.




 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások