Törökország, Side: Alibey Club Manavgat 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
462522
Utolsó frissítés:
2024.10.12. (Szo)
8 nap/7 éj
415 500 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Az Ali Bey szállodalánc manavgati tagja Antalyától 80 km-re, Sidétől 17 km-re, Manavgattól pedig 12 km-re fekszik 380.000 nm alapterületen, Kizilagac üdülőfaluban, közvetlenül a széles, homokos-aprókavicsos, Kék Zászló díjjal kitüntetett tengerpart mentén. A környező városokba taxival vagy helyi buszjárattal (dolmussal) juthatunk el. A szálloda hatalmas teniszkomplexummal, vízi élmények sokaságával, aquaparrkal és kalandparkkal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt, hogy igazán élményekkel teli és felejthetetlen nyaralásban legyen része.

Szolgáltatások:
2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, relax medence, 25.000 nm-es aquapark 12 felnőtt és 13 gyermekcsúszdával, nappali és esti animációs programok, show-műsorok, élő zene, DJ előadások, szombat esténként gála est (dress code: elegáns fekete-fehér ruházat), mini és maxi klub (4-12 éveseknek), tini klub (13-17 éveseknek), játszótér, törökfürdő, szauna, diszkó, strandröplabda, darts, boccia, íjászat, asztalitenisz, wifi a lobbyban és a medencénél.
A strandon snackbár várja a vendégeket, napozóágyak napernyők és strandtörölközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.
Térítés ellenében: 60 teniszpálya, teniszoktatás, teniszpálya-világítás, teniszfelszerelés, biliárd, játékterem, mini golf, masszázs, wellness és spa szolgáltatások, törökfürdő kezelései, fitnesz terem, orvosi ellátás, mosoda, fodrászat, vízi sportok, gyermekfelügyelet, üzletek, pavilonok, élménypark.

Elhelyezés:
A szálloda 886 szobájának mindegyike rendelkezik légkondicionálóval, műholdas LCD TV-vel, telefonnal, széffel, minibárral, hajszárítóval és erkéllyel.
A standard szobák 26 nm-esek.
A családi szobák 40 nm-esek, 2 szobások, ajtóval elválaszthatók.
A superior szobák modernebb stílusúak, mint a standard szobák, de felszereltségükben megegyeznek.

Ellátás:
Ultra All inclusive: Reggel, ebéd és vacsora büférendszerben, késői reggeli, vegán, vegetáriánus és diétás ételek, napközbeni snackek, éjszakai snackek, frissen facsart narancs- és grapefruitlé a reggelihez, babasarok, kávé/tea/ sütemények, fagylalt és gofri bizonyos időpontokban, helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital a nap 24 órájában, minibár naponta üdítőkkel és vízzel feltöltve, török kávé.
Térítés ellenében: egyéb import és palackozott italok, 2 a’la carte étterem (előzetes asztalfoglalással)








 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások