Törökország, Side: Adalya Artside Hotel 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
238297
Utolsó frissítés:
2024.10.25. (P)
8 nap/7 éj
414 952 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

Elhelyezkedés
A szálloda 10 km-re található Sidétől és 15 km-re Manavgattól.Az antalyai repülőtér 60 km-re található a szállodától.

Általános információk
A szálloda 2005-ben nyitotta meg kapuit, a legutóbbi felújítás 2019-ben történt.A hotel teljes területe 27 000 négyzetméter.Egy 5 emeletes főépületből és három 5 emeletes kiegészítő épületből áll, lifttel rendelkezik.A szálloda mozgássérült vendégeket is fogad, kerekesszékek is rendelkezésre állnak (térítés ellenében).


A hotel területén
fő úszómedence, 1800 négyzetméter2 medence csúszdákkal 48 és 95 nm, 3 csúszda226 négyzetméteres beltéri medence950 fős főétterem4 A`la Carte étterem török, olasz, kínai, halétteremsnack étterem a medence mellett és a tengerpartoncukrászda5 bár, diszkó bár (fizetős)teniszpályaamfiteátrumWi-Fi (ingyenes, a lobbyban és a medencénél)


Tengerpart
A privát homokos strand 300 m-re található a szálloda épületétől.A strand hossza 300 méter.A napágyak, napernyők, strandtörülközők - ingyenesen.Bár és snack étterem üzemel a strandon.


Szoba felszereltsége
A szálloda 417 szobával rendelkezik.A szobákban találhatóklímaminibár (víz, üdítőitalok és sör - az érkezés napján, majd naponta vízzel és üdítőitalokkal töltik)vízforralótea- és kávékészletLCD TVzuhanyzófürdőköpeny, papucsfürdőszobai kiegészítőkhajszárítószéf Wi-Fi


Ellátás
UAI - Ultra All Inclusive.A koncepció a következőket tartalmazza svédasztalos reggeli, brunch, ebéd és vacsora, snackek, gyorséttermi ételek, gözleme, gofri, sütemények, desszertek és fagylalt bizonyos órákban, éjszakai snack, diétás és vegetáriánus büfé, néhány helyi és néhány importált alkoholos és alkoholmentes ital.A`la Carte éttermek 7 napos vagy annál hosszabb tartózkodás esetén, előzetes foglalás esetén egy látogatás az éttermek egyikében ingyenes.A koncepcióban nem szereplő italok és palackozott italok, exkluzív borok, pezsgő, koktélok, török kávé fogyasztása térítés ellenében.


Sport és szórakozás
animációs programokfitneszközpontélőzeneaerobic, aqua aerobicdiszkó (italok térítés ellenében)tenisz (világítás térítés ellenében)asztaliteniszkosárlabdaíjászatdarts (térítés ellenében)biliárd, bowling (fizetős)játékterem, videojátékok (fizetős)vízi sportok a tengerparton (fizetős)hammam, szauna


Térítéses szolgáltatások
masszázs, peelingszépségszalon, fodrászatmosodaorvosi ügyelet


Gyermekek részére
szabadtéri gyermekmedence, 3 csúszda, 30 m2kiságy, kérésremini klub (4-12 éves korig)mini diszkóetetőszék az étterembenbili (kérésre)gyermekbüfé (vacsora)bébiszitter, babakocsi (térítés ellenében)


A hotel elérhetőségei
90 242 763 86 50 / 90 242 763 86 62 http//www.adalyahotels.com/


FIGYELEM!
A fenti árak a kétágyas standard szobára (2 felnőtt) vonatkoznak. Amennyiben ettől eltérő szobatípus után érdeklődik (egyágyas szoba, gyerek-pótágy, családi szoba, lakosztály, stb.) kérje írásos ajánlatainkat a gyermekek életkorának megjelölésével.




 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások