TOP VADONATÚJ LUXUS! Törökország, Side: Side Moon Palace Hotel 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
442526
Utolsó frissítés:
2024.07.06. (Szo)
8 nap/7 éj
538 134 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Side Moon Palace 5*, all inclusive
https://sidemoonpalace.com/

A nagy megnyitó ünnepség tervezett időpontja (mentse el a dátumot): 2024. június 1

Modern dizájn, kényelmes lakóterek, tágas és kényelmes szobák, (akár közvetlen medencekapcsolattal vagy erkéllyel és jacuzzival), 0+24 órás minőségi italszolgáltatás, ingyenes al' a carte éttermek, SPA részleg 1.500 m2-es fedett medencével, fitneszterem, aquapark: ezek jellemzik legfőképp a Török Riviéra egyik újonnan megnyíló luxusszállodáját, amely most előfoglalási kedvezményes és bevezető árak akcióban rendelhető meg a Start Utazásnál!

Kostólja meg a speciálisan elkészített Shiller márkájú babkávénkat vagy sütizzen egyet a modern dizájnnal rendelkező, pompás cukrászdánkban, biztosan nem fogja megbánni! 

Részletes magyar nyelvű leírás érkezik hamarosan, addig is tekintse meg a szálloda honlapját!
A megadott ár: a parkra néző, standard szobára vonatkozik, kérje ajánlatunkat családi és luxus szobatípusokra vonatkozóan is. 

Az akciós ár visszavonásig illetve, január 31-én 17 óráig történő befizetéssel (nem megrendelés) érvényes! 
​Bár még szikrázó napsütés van a Török Riviérán, mi már gondolunk a jövőre is, kihagyhatatlan ajánlatokkal várjuk 2024-ben is! Íme egy két példa a kedvezményekre: 
- INGYENES VÁROSI SHOPPING TÚRA: amennyiben a foglalás 2023.12.29-ig rögzítésre kerül foglalási rendszerünkben) egy félnapos, vásárlással egybekötött kirándulással ajándékozzunk meg Utasainkat. 
- SUN COMFORT CSOMAG: a nagy sikerre való tekintettel a 2024-es szezonra előfoglalásban elérhető lesz a piacon először bevezetett és kedvelt termékünk a Sun Comfort csomag. Mindenki számára fontos egy nyaralás tervezésekor a biztonság, a kiszámíthatóság. Fontosnak tartjuk, hogy ha az élet közbeszól egy utazás előtt, Utasainknak akkor is legyen lehetősége a legkisebb veszteséggel megoldani a problémát. SunComfort csomagjaink megvásárlásával lehetőséget biztosítunk indulás előtti kötbérmentes lemondásra. Érdeklődjön Munkatársainknál a csomag áráról. 
- SUN GARANCIA termékünkkel, a mai világban végbemenő folyamatos változások, áremelkedések izgalmától szeretnénk megkímélni Utasainkat. Amennyiben az Utasok a foglalás rögzítését követő 5 napon belül a 40% előleggel együtt megfizetik a Sun Garancia csomag teljes díját, úgy garanciát vállalunk arra, hogy a későbbiekben a foglalásra nem alkalmazunk ármódosítást. Érdeklődjön Munkatársainknál a csomag áráról. 

 

 



 

 


Medencére néző superior szoba
.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások