Kiemelten ajánljuk! Törökország, Side: Crystal Admiral Resort Suites & Spa Hotel 5*, ultra all inclusive

2019-ben felújított, szép, modern szálloda csak 50 méterre a parttól!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
327157
Utolsó frissítés:
2024.09.28. (Szo)
8 nap/7 éj
359 990 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A Földközi-tenger kristálytiszta vizéről elnevezett szállodalánc e tagja 2005-ben épült és 2019-ben lett felújítva. A hotel 80 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, 15 km-re Sidétől, távol a város zajától, 50 méterre a tengerparttól. A környező városokba taxival vagy dolmussal juthatunk el. A hotel saját, 250 méter hosszú strandját csak egy út választja el a szállodától, a partot a szálloda alagútján át közelíthetjük meg. A strand homokos-kavicsos; a tengerben kisebb kövek, kavicsok találhatók, így fürdőcipő használata javasolt.

Szolgáltatások
3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, gyermekmedence, belső felnőtt és gyermekmedence, aquapark 10 felnőtt és 11 gyermekcsúszdával, 7 étterem, 7 bár, nappali animációs programok, esti show-műsorok, alkalmanként élő zene, diszkó, miniklub (4-12 éves korig), tiniklub (13-16 éveseknek) játszótér, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, jakuzzi, fitneszterem, darts, boccia, minigolf, teniszpálya, vízilabda, aerobic, vízitorna, kosárlabda, strandröplabda, asztalitenisz, WIFI a szobákban és a hotel közös helységeiben. A szálloda saját strandján a napernyők, napozóágyak és a strandtörölközők ingyenesen használhatók. Térítés ellenében: Spa szolgáltatások, Spa medence, törökfürdő kezelései, masszázs, bőrradírozás, játékterem, biliárd, bowling, számítógépes játékok, asztalifoci, vízi sportok, szörf (engedéllyel), teniszpálya-világítás, teniszfelszerelés, fodrászat, üzletek, mosoda, orvosi ellátás.

Elhelyezés
A 834 szoba mindegyike központi légkondicionálóval, telefonnal, hajszárítóval, műholdas tévével, minibárral, WIFI internetkapcsolattal és széffel rendelkezik. A legtöbb szoba erkélyes. A standard szobák 35 nm-esek, maximum 3 felnőtt + 1 gyermek helyezhető el bennük. A családi szobák 48 nm alapterületűek, kétszintesek, egylégterűek, maximum kapacitásuk 4 felnőtt.

Ellátás
Ultimate all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, gyermekbüfé, diétás ételek, kései reggeli, délutáni snack ételek, éjszakai snack (21:30-07:00 között), gözleme ház, kávé/tea/sütemény, fagylalt bizonyos időpontokban, 3 a`la carte étterem (olasz, török és mexikói a tartózkodás alatt egy alkalommal, előzetes foglalással), helyi és néhány import a nap 24 órájában, minibár (üdítők és víz; naponta feltöltve). Térítés ellenében: hal és steak a`la carte étterem, bizonyos import italok, palackozott és prémiumitalok, pezsgők, palackozott borok, frissen facsart gyümölcslevek, szobaszerviz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások