Törökország, Kemer: Pirate`s Beach Club 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
252708
Utolsó frissítés:
2024.10.25. (P)
8 nap/7 éj
402 599 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

Elhelyezkedés
A szálloda Tekirova központjától 1 km-re, Kemertől pedig 15 km-re található.Az antalyai repülőtér 70 km-re van a hoteltől.

Általános információk
A szálloda 1994-ben nyitotta meg kapuit, és legutóbb 2014-ben újították fel.Egy egyszintes főépületből és 36 kétszintes blokkból áll.A terület teljes területe 36 000 négyzetméter.A szálloda mozgássérült vendégek fogadására is alkalmas.


A hotel területén
3 kültéri medence, 144, 250 és 505 négyzetméteres2 vízicsúszda600 fő befogadására alkalmas főétterem3 a la carte étterem (hal, török, olasz) - térítés ellenében, foglalással6 bár, fagylaltozó, vitaminbáramfiteátrum


Tengerpart
Saját homokos-kavicsos strand található a szálloda mellett.Napágyak, napernyők, strandtörölközők - ingyenesen.Strandpavilonok - térítés ellenében használhatók.

Szoba felszereltsége
A szálloda 268 szobával rendelkezik.A szobákban találhatóminibár (víz, ásványvíz és csomag gyümölcslé - naponta)zuhanyzópapucspipere cikkekhajszárítólégkondicionálóTVtelefontea- és kávéskészletszéf (ingyenesen)Wi-Fi (ingyenes)


Ellátás
UAI - Ultra All Inclusive.A koncepció a következőket tartalmazza reggeli, villásreggeli, ebéd és vacsora - büfé snackek, gyorsételek, gözleme, desszertek és fagylalt megadott időpontokban, éjszakai büfé, néhány helyi és néhány importált alkoholos és alkoholmentes ital.A la carte éttermek - térítés ellenében, foglalással.


Sport és szórakozás
edzőteremélőzeneaerobic, aqua aerobicdiszkó (ingyenes)animációtenisz (világítás térítés ellenében)asztaliteniszkosárlabdaíjászatdarts, bocciastrandröplabdavízi sportok (térítés ellenében)hammam, szauna


Térítéses szolgáltatások
masszázs, peelingorvosi ügyelet


Gyermekek részére
45 négyzetméteres szabadtéri gyermekmedence1 vízicsúszdaminiklub (0-12 éves korig)gyermekanimációmini-diszkójátszótéretetőszék az étterembenkiságy (kérésre)bili és lábtartó (kérésre)babakocsik (ingyenesen)gyermekmenü (ebéd és vacsora)turmixgép az étteremben- bébiszitter (térítés ellenében)kalózhajó-túra (térítés ellenében)mozi

A hotel elérhetőségei
90 2428214001http//www.piratesbeach.com.tr/


FIGYELEM!
A fenti árak a kétágyas standard szobára (2 felnőtt) vonatkoznak. Amennyiben ettől eltérő szobatípus után érdeklődik (egyágyas szoba, gyerek-pótágy, családi szoba, lakosztály, stb.) kérje írásos ajánlatainkat a gyermekek életkorának megjelölésével.




 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Kemer utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások