Törökország, Kemer: Juju Premier Palace Hotel 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
458845
Utolsó frissítés:
2024.10.12. (Szo)
8 nap/7 éj
454 350 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2014-ben megnyílt hotel a csodálatos Toros- hegység lábánál várja az utasokat Beldibi üdülőterületén, az antalyai repülőtértől 28 km-re, közvetlenül a homokos- kavicsos part mentén, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tenger végtelenjére. A környezetvédelemre és fentarthatóságra nagy hangsúlyt fektető szálloda számtalan szórakozási lehetőséggel és széleskörű gasztronómiai kínálattal várja a kicsiket- és nagyokat egyaránt.

Szolgáltatások:
Medencék napozóágyakkal és napernyőkkel, gyermek medence, gyermek és felnőtt aquapark, beltéri medencék, nappali és esti animációs programok, showműsorok, élő zene, gála est, disco, mini klub (4-12 éveseknek), mini disco, mini mozi, játszótér, török fürdő, szauna, gőzfürdő, aerobic, jóga, meditáció, légzésterápia, kosárlabda, strandröplabda, asztalitenisz, minifoci, teniszpálya használat és felszerelés, darts, boccia.
A strandon napozóágyak, napernyők és strandtörölközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.
Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, masszázsok, fodrászat, üzletek, mosoda, játékterem, bowling, billiárd, gyermekfelügyelet, vízi sportok és pavilonok a strandon.

Elhelyezés:
A 423 kényelmesen berendezett szoba mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, műholdas LED-TV-vel, telefonnal, széffel, WiFi elérhetőséggel, vízforralóval, midi bárral, hajszártóval, papuccsal és erkéllyel.
A Deluxe szobák 36 nm-esek, franciaággyal és kanapéval felszereltek, max. 3 felnőtt és 1 gyermek részére foglalhatók.
A Nagyméretű szobák 42-46 nm-esek, a fürdőszobában zuhanyzóval és káddal felszereltek, max. 3 felnőtt és 1 gyermek részére foglalhatók.
A Duplex családi lakosztályok 65 nm-esek, 2 szintesek, de egy légteresek, 2 fürdőszobával felszereltek.

Ellátás:
Ultra All Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, gyermekétterem ebédnél és vacsoránál a miniklubban, diétás ételek, frissen facsart narancslé a reggelihez, napközbeni snackek, kávé/ tea és sütemények, fagylalt bizonyos időpontokban, pide, helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes italok 24 órában, frissen facsart gyümölcslevek a vitamin bárban, naponta vízzel, üdítőkkel, sörrel, gyümölcslével, tejjel és snackkel feltöltött midibár.
Térítés ellenében: Egyéb import és üveges italok, 4 a’la carte étterem (olasz, tengergyümölcsei, távol keleti és vegán, előzetes asztalfoglalással, foglalási díj ellenében) szobaszervíz.




 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Kemer utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások