Törökország, Kemer: Baia Salima Kemer 4*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
435232
Utolsó frissítés:
2024.10.18. (P)
8 nap/7 éj
356 758 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Elhelyezkedés
A szálloda Beldibiben található.Az antalyai repülőtértől 45 km-re van.

Általános információk
A szálloda 1989-ben nyitotta meg kapuit, a legutóbbi felújítás 2020-ban történt.A szálloda 2 szintes bungalókból és villákból áll.A teljes területe 84000 négyzetméter.A szálloda mozgássérült vendégeket is fogad, a helyszínen rámpák és kerekesszékek is rendelkezésre állnak (térítés ellenében).

A hotel területén
kültéri medence, 574 négyzetméterkültéri medence, 437 négyzetméterinfinity jacuzzi medence, 26 négyzetméterinfinity medence, 423 négyzetméteraquapark (72 csúszda), 560 négyzetméterBaia főétterem 800 fő részére2 ala carte étterem (mediterrán, steak house)snack étterem, gözleme sarokcukrászdadiszkó bár4 bár (vitamin bár térítés ellenében)Wi-Fi (ingyenes, a közös helyiségekben)

Tengerpart
Közvetlen homokos-kavicsos part.Napágyak, napernyők, strandtörülközők - ingyenesen.

Szoba felszereltsége
A szálloda 443 szobával és 8 villával rendelkezik.A szobákban találhatóminibár (üdítőitalok és sör naponta töltik)zuhanyzópapucspiperecikkekhajszárítólégkondicionálóTVtelefontea-/kávéfőzőszéf

Ellátás
UAI - Ultra all inclusive 0-24 órában.A koncepció a következőket tartalmazza reggeli, ebéd, vacsora, snackek, gözleme, sütemények megadott időpontokban, néhány helyi és néhány importált alkoholos és alkoholmentes ital.Ala carte éttermek előzetes asztalfoglalással, térítés ellenében vehetők igénybe.


Sport és szórakozás
edzőteremélőzeneaerobic, aqua aerobicdiszkóanimációtenisz (világítás és felszerelés térítés ellenében)asztaliteniszkosárlabdaminifocidartsbocciastrandröplabdavízi sportok a tengerparton (térítés ellenében)hammam, szauna

Térítéses szolgáltatások
jacuzzi masszázsszépségszalonorvosi ügyeletmosoda

Gyermekek részére
kültéri gyermekmedenceminiklub (4-12 éves korig)animációjátszótéretetőszék az étterembenkiságy (kérésre)bili (kérésre)

A hotel elérhetőségei
90 2428248360www.baiahotels.com/baiakemer


FIGYELEM!
A fenti árak a kétágyas standard szobára (2 felnőtt) vonatkoznak. Amennyiben ettől eltérő szobatípus után érdeklődik (egyágyas szoba, gyerek-pótágy, családi szoba, lakosztály, stb.) kérje írásos ajánlatainkat a gyermekek életkorának megjelölésével.




 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Kemer utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások