Törökország, Belek: Hotel Papillon Ayscha 5*, ultra all inclusive, debreceni indulással

4.8pont - 2 értékelés   
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
522455
Utolsó frissítés:
2025.06.11. (Sze)
8 nap/7 éj
559 917 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Elhelyezkedés
A szálloda 4 km-re található Belektől.Az antalyai nemzetközi repülőtér 35 km-re található a szállodától.


Általános információk
A szállodát 2001-ben nyitották meg, az utolsó felújítás 2014-ben történt. A szálloda teljes területe 64 000 m2. Egy 5 emeletes épületből áll, 4 lifttel. A szálloda mozgássérült vendégeket is fogad.


A hotel területén
9 felnőtt kültéri medence (1160, 85, 68, 630, 583, 254, 142, 44, 44 m2)5 vízi csúszdakültéri jacuzzi, 16 m2kültéri gyermek medence, 16 m2Pappilon sport centrumAngora főétterem a la carte étterem Martini Lounge bárViccolo a la carte étterem (olasz konyha)Safran a la carte étterem (török konyha)Mikado a la carte étterem (távol keleti, teppanyaki konyha) térítés ellenébenTaco a la carte étterem (mexikói konyha)Coral a la carte étterem (hal és tenger gyümölcsei)PACO sütemény étteremCafe Harmony cukrászdaSurfTurf a la carte (steak és tenger gyümölcsei) térítés ellenében6 bár (beleértve a medence és strand bárokat is)borospincediszkóamfiteátrumWi-Fi


Tengerpart
A szálloda saját homokos tengerpartja 150 m hosszú. Napágyak, napernyők, strandtörölközők - ingyenesekStrandpavilonok - térítés ellenében.

Szoba felszereltsége
A szálloda 363 szobával rendelkezik. A szobákban találhatófürdőköpeny és papucsfürdőszobai felszereléshajszárítólégkondicionálózuhanyzóTVtelefonminibár (naponta töltik)tea- és kávékészletWi-Fiszéf


Ellátás
AI All inclusive 24 órábanA koncepció a következőket tartalmazza reggeli, ebéd és vacsora - a főétteremben, 3 típusu zöldség és gyümölcslé, smoothiek, snackek a Viccolo és Coral éttermekben, gözleme, fagylalt, bagelek, fánk, hot dog-bizonyos órákban, helyi italok, néhány helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital.A la carte éttermek egy hetes látogatás esetén 1 étterem és 1 reggeliző látogatása ingyenes. A koncepcióban nem szereplő italok, Teppanyaki és SurfTurf éttermek, vízipipa, szobaszervíz, borospince, italok a Pasha Loungeban - térítés ellenében.


Sport és szórakozás
Papillon sport centrumfitneszközpontanimációkaraokeélőzenekültéri mozibocciadiszkóteniszpályaasztaliteniszkosárlabdadartsstrandröplabdavízilabdabingovízi sportok (térítés ellenében)billiárd (fizetős)foci


Térítéses szolgáltatások
masszázs, szauna, gőzszoba, törökfürdőmosoda, vegytisztításorvos autókölcsönzésüzletek


Gyermekek részére
Pappy Kids ClubPappy Kids sport akadémia (fizetős)tenisz és golf leckék tematikus napokmini diszkójátszóházlego szobamozijátszótéretetőszék az éttermekbenkiságy-kérésrebabakocsi (térítés ellenében)bébiszitter (térítés ellenében, 1-12 éves korig)


A hotel elérhetőségei
90 242 710 12 00 papillon.com.tr


FIGYELEM!
A fenti árak a kétágyas standard szobára (2 felnőtt) vonatkoznak. Amennyiben ettől eltérő szobatípus után érdeklődik (egyágyas szoba, gyerek-pótágy, családi szoba, lakosztály, stb.) kérje írásos ajánlatainkat a gyermekek életkorának megjelölésével.




 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Belek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások