Törökország, Antalya: Nirvana Cosmopolitan 5*, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
278671
Utolsó frissítés:
2025.06.11. (Sze)
8 nap/7 éj
468 682 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Elhelyezkedés
A szálloda Kunduban található, 12 km-re Antalya központjától.Az antalyai repülőtér 12 km-re van a hoteltől.

Általános információk
A szálloda 2005-ben nyitotta meg kapuit, a legutóbbi felújítás 2022-ben történt. Egy 9 emeletes főépületből, liftekkel, egy kongresszusi központból és egy sportkomplexumból áll.Aszálloda teljes területe 110 000 m2.A szálloda mozgássérült vendégek fogadására is alkalmas, kerekesszékek és speciális felszerelések állnak rendelkezésre az úszómedencében.


A hotel területén
1000 m2 főmedence Aqua Atlantis vízipark, 1400 m2, 114 csúszda (0-8 éves korig nem engedélyezett)pihenőmedence, 1165 m2beltéri medence, 306 m2900 fő befogadására alkalmas főétterem7 a la carte étterem (olasz, tenger gyümölcsei, steak house, távol-keleti és sushi, vegán, török, Antalya)lobby bár/sushi bár (fizetős), La Petite bár, 2 strandbár, medence bár, csokoládé, Starbucks kávézó, Flower House Nespresso kapszulás kávé a szálloda összes bárjában és éttermébenCosmoFit by TechnoGym fitneszközpont Cosmos Sportközpont 4 kosárlabdapálya, 1 röplabdapálya, lelátó, 3000m2 kiállítási központ3 kültéri teniszpálya, 2 beltéri teniszpálya amfiteátrum


Tengerpart
Saját homokos-kavicsos strand a főépülettől 220 m-re található.Napágyak, napernyők, strandtörölközők - ingyenesek. Móló.Strandpavilonok - ingyenesen.Bár a strandon és a mólón.


Szoba felszereltsége
A szálloda 717 szobával rendelkezik. A szobákban megtalálhatóminibár (napi feltöltés)zuhanyzófürdőköpeny és papucsLOccitaine piperecikkekhajszárítólégkondicionálóTV telefontea- és kávéskészletNespresso kávéfőzőszéf Wi-Fi


Ellátás
Local Healthy UAI - Local Healthy Ultra all inclusive 0-24 órában A koncepció a következőket tartalmazza svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora, snackek és édességek, sütemények, fagylaltkiszolgálás, csokoládé, pizza, kumpir, barbecue, pide bizonyos órákban, friss narancslé reggelire, gyümölcslé csomagok, alkoholos snackek felszolgálása (olajbogyó, chips, sajt, diófélék. .), étel- és italkiszolgálás a strandon és a medence partján (gyümölcs, főtt kukorica, limonádé, sangria...), Nespresso kapszulás kávé reggelire, Starbucks kávézó, sushi és pezsgő a lounge bárban (sushi térítés ellenében), helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital.A la carte éttermek - távol-keleti és sushi,török - ingyenesek, foglalással, a la carte snack, egyéb térítés ellenében.Minden palackozott alkoholos ital, különleges borok, pezsgő, minden bor és pezsgő az a la carte éttermekben, szobaszerviz a nap 24 órájában, lunch box, vízipipa - térítés ellenében.(BBHBUAI)BB - reggeli és üdítők a reggeli alatt (a la carte snack térítés ellenében, Starbucks kávézó, Flower House friss és természetes teák, snackek és sütemények, fagylalt, bárok - térítés ellenében).HB - reggeli és vacsora, valamint üdítőitalok reggeli és vacsora alatt (a la carte snack térítés ellenében, Starbucks kávézó, Flower House friss és természetes teák, fagylalt, snackek és sütemények, bárok - térítés ellenében).UAI - reggeli, ebéd és vacsora, a la carte snack térítésmentesen, Starbucks kávézó, Flower House friss és természetes teák térítésmentesen, snackek és édességek, sütemények, fagylaltkínálat, csokoládék, helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital.


Sport és szórakozás
2 szintes edzőterem osmoFit by TechnoGymCHi vegán társalgó detox jógaW-Club vízi sportokexkluzív show programokélőzeneaerobic, aqua aerobicdiszkóanimációtenisz (világítás és oktatás térítés ellenében)úszásoktatás (térítés ellenében)minifoci, labdarúgásíjászatdarts, bocciastrandröplabdakaraokevízi sportok (térítés ellenében)hammam, szauna, gőzfürdőCosmoBike koncepció kerékpárkölcsönzés


Térítéses szolgáltatások
masszázs, peeling szépségszalon mosodaorvosi ügyelet


Gyermekek részére
kültéri gyermekmedence, 20 m2beltéri gyermekmedence, 20 m2mini club, maxi club (0-3 éves korig szülőkkel, 4-7, 8-12, 13-16 éves korig)animációmini-diszkójátszótéretetőszék az étterembenkiságy-kérésrebabakocsik-kérésregyermekasztal a főétteremben, bébiétel Aptamilbébiétel kiszállítása a szálloda bármely pontján (0-3 éves korig)legószobaPlay Stationgyermekfesztivál minden hétengyermekműsorok, születésnapi köszöntőkfürdőköpeny és papucs a gyermekek számárababaklub (0-3 éves korig, szülőkkel együtt)gyermekfelügyelet (térítés ellenében)


A hotel elérhetőségei
90 2423522000http//www.nirvanahotels.com.tr/


FIGYELEM!
A fenti árak a kétágyas standard szobára (2 felnőtt) vonatkoznak. Amennyiben ettől eltérő szobatípus után érdeklődik (egyágyas szoba, gyerek-pótágy, családi szoba, lakosztály, stb.) kérje írásos ajánlatainkat a gyermekek életkorának megjelölésével.








 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Antalya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások