Thaiföld, Pattaya: Amari Pattaya 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
519934
Utolsó frissítés:
2024.12.12. (Cs)
15 nap/13 éj
1 040 197 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Hasznos információk
Pattaya nyüzsgő város, ugyanakkor gyönyörű strandokkal rendelkezik, ezért a pihenés Pattayán ötvözi a városi és romantikus tengerparti vonalat.Thaiföldön sokkal kevesebb helyen fogadnak el kártyát, mint Európában. Sőt, a legtöbbször még ott is, ahol látod a VISA jelet a kassza mellett, csak pár száz baht fölött használhatod, vagy 3%-os kártyadíj ellenében.ATM viszont mindenhol van, ésa legjobb, ha mindig van nálad készpénz.Az ATM (banktól függetlenül) mindenkészpénzfelvételnél 220 baht-otmég levesz a kártyádról: mindegy, hogy pár száz baht-ot vettél ki, vagy több ezret. Ezért érdemes egyszerre nagyobb összeget kivenni.Figyelem:az ATM pont fordítva működik, mint nálunk. Előbb kapod meg a készpénzt, csak aztán kapod vissza a kártyádat. Ez a szokás jobban berögzül, mint hinnénk, és új utazók rendszeresen felejtik a gépben a kártyájukat.

Program
Pattaya-Flydubai13 Éjszaka1. nap: Elutazás Budapestről az Flydubai járatával, átszállás Dubaiban.2. nap: Érkezés Pattayára a kora délutáni órákban. Csoportos találkozó a helyi idegenvezetővel. Szabadprogram.2.-11. nap: Pihenés a tengerparton, fakultatív programlehetőségek magyar nyelven is.12. nap: Kijelentkezés a hotelből. Szabadidő. Transzfer az esti órákban Pattayára.13. nap: Hazarepülés Pattayáról Budapestre, Dubai átszállással.

Szobák leírás
A szobák 49 nm-esek és ideálisak 2 felnőtt és 2 gyerek számára. Klimatizált, LCD TV, és 5 csillagos hotel minden extrájával felszereltek. Az erkélyek Delux esetében a város felé, az Ocen View esetében az óceánra néznek.

Szállás leírás
Nagy luxus szálloda közel Pattaya nyüzsgő központjához, de közvetlenül a tengerparton. Medencék csúszdákkal gyerekeknek és bárral felnőtteknek. Spa és fitness terem szintén rendelkezésre állnak!
Barátságos és segítőkész személyzet, kellemes szobák - minden adott egy trópusi nyaraláshoz!
Ha gyerekkel nyaral, a gyerek animátorok segítségével játszhat a szálloda gyerek-létesítményeiben!
3 étterem és bár gondoskodik arról, hogy ne éhezzen nyaralás közben.. :) és 1 edzőterem, hogy ne felesleges kilókkal térjen haza.. :)

Tengerpart
A hotel rendelkezik saját partszakasszal, melyen a napernyők és napágyak használata díjtalan.

Tipp
Homokos part és nagy, kényelmes szálloda, közel Pattaya városi piacához és szórakozóhelyeihez. Minden adott egy trópusi luxus nyaraláshoz!

Utazási információk
Magyar állampolgárok számára az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/thaifold#Magyar állampolgárokútlevéllel utazhatnak be az ország területére, mely okmánynak még 6 hónapig kell érvényesnek lennie a Thaiföldre történő beutazást követően.A thai kormánybelépési díjat vezetett be 2023. június hónapjától a turisták részére, melynek mértéke 300 THB.A kötelező vagy ajánlott védőoltásokról kérjük, a Nemzetközi Oltóközpont hivatalos oldalán tájékozódjanak:https://oltokozpont.hu/

Utazási információk, tervezett menetrend
Budapest - Dubai - Pattayaoda-vissza útvonalon az FLYDUBAI légitársaság járatára foglalunk helyeket utazóink számára.Tervezett menetrendOdaút: Budapest - Dubai: 22:10-06:35 / Dubai - Pattaya: 00:20-9:45 (+2 nap)(8 óra 15 perc - 8 óra 25 perc)Visszaút: Pattaya - Dubai: 11:55-16:10 / Dubai - Budapest: 18:25-21:35(7 óra 15 perc - 6 óra 10 perc)Poggyász: 20 kg feladható - és egy maximum 7 kg súlyú kézipoggyász (55 x 38 x 20 cm).Pattaya Repülőtér és a kiválasztott szállodaközött a létszámtól függően légkondicionált buszokkal vagy autókkal biztosítjuk a transzfert.





 
Töltődik a foglalási lap
Thaiföld utazás, nyaralás Pattaya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások