Thaiföld, Krabi: Peace Laguna Resort 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
520443
Utolsó frissítés:
2024.11.25. (H)
15 nap/14 éj
1 109 825 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Hasznos információk
Thaiföldön sokkal kevesebb helyen fogadnak el kártyát, mint Európában. Sőt, a legtöbbször még ott is, ahol látod a VISA jelet a kassza mellett, csak pár száz baht fölött használhatod, vagy 3%-os kártyadíj ellenében.ATM viszont mindenhol van, ésa legjobb, ha mindig van nálad készpénz.Az ATM (banktól függetlenül) mindenkészpénzfelvételnél 220 baht-otmég levesz a kártyádról: mindegy, hogy pár száz baht-ot vettél ki, vagy több ezret. Ezért érdemes egyszerre nagyobb összeget kivenni.Figyelem:az ATM pont fordítva működik, mint nálunk. Előbb kapod meg a készpénzt, csak aztán kapod vissza a kártyádat. Ez a szokás jobban berögzül, mint hinnénk, és új utazók rendszeresen felejtik a gépben a kártyájukat.

Program
Krabi-Flydubai13 Éjszaka1. nap: Elutazás Budapestről az Flydubai járatával, átszállás Dubaiban.2. nap: Érkezés Krabira a kora délutáni órákban. Csoportos találkozó a helyi idegenvezetővel. Szabadprogram.2.-11.nap: Pihenés a tengerparton, fakultatív programlehetőségek magyar nyelven is.12. nap: Kijelentkezés a hotelből. Szabadidő. Transzfer az esti órákban Krabira.13. nap: Hazarepülés Krabiról Budapestre, Dubai átszállással.Vagy:Krabi+Phi Phi-Flydubai13 Éjszaka1. nap: Elutazás Budapestről az Flydubai járatával, átszállás Dubaiban.2. nap: Érkezés Krabira a kora délutáni órákban. Csoportos találkozó a helyi idegenvezetővel. Szabadprogram.2.-10. nap: Pihenés a tengerparton, fakultatív programlehetőségek magyar nyelven is.10.nap: Transzfer Phi-phi szigetére létszámtól függően légkondicionált buszokkal majd gyorshajóval. Az út forgalomtól függően 1-1,5 óra.14. nap: Kijelentkezés a hotelből. Szabadidő. Transzfer az esti órákban Krabira.15. nap: Hazarepülés Krabiról Budapestre, Dubai átszállással.

Szobák leírás
Szatdart szoba: 36 nm szoba, 1 franciaágy és 1 egyszemélyes ágy , Éjjeli olvasólámpák, Ágyi USB töltő
Saját erkély/terasz, Ingyenes Wi-Fi, Ingyenes palackozott víz, Minibár, Kávé/teafőző,
Smart TV (43”) helyi és műholdas csatornákkal, Fürdőszoba esőzuhannyal és kézi zuhannyal, Teljes felszerelés (hajszárító, fürdőköpeny, hálószoba papucs és piperecikkek), Vasaló és vasalódeszka kérésre, Szobai széf, Nemdohányzó szoba

Superior szoba: 50 nm,Saját erkély székekkel,Napágy,Dupla vagy két egyszemélyes ágy,Légkondicionálás,Kád és külön zuhanyzó,TV műholdas csatornákkal,Minibár,Kávé/teafőző,IDD telefon,Biztonsági széf,Wi-Fi,Teljes felszerelés (hajszárító, fürdőköpeny, hálószoba papucs és piperecikkek), Vasaló és vasalódeszka kérésre, Szobai széf, Nemdohányzó szoba



Szállás leírás
Merüljön el a látványos természetben, és újítson meg életkedvet a Peace Laguna Resort & Spa-ban Krabiban. A nyugodt lagúna körül, magasodó mészkősziklák mellett, az Ao Nang strandtól mindössze 200 méterre fekvő Krabi szépsége mindenhol körülveszi Önt.Készítse el saját útitervét a pihentető 4 csillagos üdülőhelyünkön Krabiban, ahol gyógyfürdőkezelések, úszómedencék, gyereksarok, fitneszközpont és két kilátással rendelkező étkezési lehetőség várja a vendégeket. A párok és a családok egyaránt otthon érzik magukat rendkívül tágas szállásaink nyugodt légkörében, és választhatnak extra zártságot a lagúnára néző magánházakban.Annak ellenére, hogy a világtól távol van, Ao Nang tengerparti üdülőhelyünk csak egy rövid sétára található a városközponttól, ahol üzletek és éttermek találhatók. Kalandosabb elfoglaltságokért hajóval fedezze fel a lenyűgöző trópusi szigeteket, korallzátonyokat és öblöket az Andamán-tengeren.

Tengerpart
A strand kb. 200 méterre van. Gyarkorlatilag a parton fekszik a szálloda komplexum. Lassan mélyülő, meleg tenger és finom homok.

Tipp
Azoknak ajánljuk, akik egy luxus, egzotikus tengerparti üdülésre vágynak.
Gyerekes családoknak is megfelelő!

Utazási információk
Magyar állampolgárok számára az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/thaifold#Magyar állampolgárokútlevéllel utazhatnak be az ország területére, mely okmánynak még 6 hónapig kell érvényesnek lennie a Thaiföldre történő beutazást követően.A thai kormánybelépési díjat vezetett be 2023. június hónapjától a turisták részére, melynek mértéke 300 THB.A kötelező vagy ajánlott védőoltásokról kérjük, a Nemzetközi Oltóközpont hivatalos oldalán tájékozódjanak:https://oltokozpont.hu/

Utazási információk, tervezett menetrend
Budapest - Dubai - Krabioda-vissza útvonalon az FLYDUBAI légitársaság járatára foglalunk helyeket utazóink számára.Tervezett menetrendOdaút: Budapest - Dubai: 22:35-07:00 / Dubai - Krabi: 10:25-19:45 (+1 nap)(5 óra 25 perc - 6 óra 20 perc)Visszaút: Krabi - Dubai: 12:00-16:15 / Dubai - Budapest: 18:25-21:35(7 óra 15 perc - 6 óra 10 perc)Poggyász: 20 kg feladható - és egy maximum 5 kg súlyú kézipoggyász (55 x 38 x 20 cm).Krabi Repülőtér és a kiválasztott szállodaközött a létszámtól függően légkondicionált buszokkal vagy autókkal biztosítjuk a transzfert.

Étkezési rend
Amerikai reggeli a kijelölt étteremben reggel 7.00 és 10.00 között.





 
Töltődik a foglalási lap
Thaiföld utazás, nyaralás Krabi utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások