Thaiföld, Krabi: Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
519989
Utolsó frissítés:
2024.11.18. (H)
15 nap/14 éj
927 824 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Beutazással kapcsolatos információk
Magyar állampolgárok számára az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/thaifold#Magyar állampolgárokútlevéllel utazhatnak be az ország területére, mely okmánynak még 6 hónapig kell érvényesnek lennie a Thaiföldre történő beutazást követően.A thai kormánybelépési díjat vezetett be 2023. június hónapjától a turisták részére, melynek mértéke 300 THB.A kötelező vagy ajánlott védőoltásokról kérjük, a Nemzetközi Oltóközpont hivatalos oldalán tájékozódjanak:https://oltokozpont.hu/

Hasznos információk
Thaiföldön sokkal kevesebb helyen fogadnak el kártyát, mint Európában. Sőt, a legtöbbször még ott is, ahol látod a VISA jelet a kassza mellett, csak pár száz baht fölött használhatod, vagy 3%-os kártyadíj ellenében.ATM viszont mindenhol van, ésa legjobb, ha mindig van nálad készpénz.Az ATM (banktól függetlenül) mindenkészpénzfelvételnél 220 baht-otmég levesz a kártyádról: mindegy, hogy pár száz baht-ot vettél ki, vagy több ezret. Ezért érdemes egyszerre nagyobb összeget kivenni.Figyelem:az ATM pont fordítva működik, mint nálunk. Előbb kapod meg a készpénzt, csak aztán kapod vissza a kártyádat. Ez a szokás jobban berögzül, mint hinnénk, és új utazók rendszeresen felejtik a gépben a kártyájukat.

Program
Krabi-Flydubai13 Éjszaka1. nap: Elutazás Budapestről az Flydubai járatával, átszállás Dubaiban.2. nap: Érkezés Krabira a kora délutáni órákban. Csoportos találkozó a helyi idegenvezetővel. Szabadprogram.2.-14. nap: Pihenés a tengerparton, fakultatív programlehetőségek magyar nyelven is.14. nap: Kijelentkezés a hotelből. Szabadidő. Transzfer az esti órákban Krabi repülőterére.15. nap: Hazarepülés Krabiról Budapestre, Dubai átszállással.Vagy:Krabi+Phi Phi-Flydubai13 Éjszaka1. nap: Elutazás Budapestről az Flydubai járatával, átszállás Dubaiban.2. nap: Érkezés Krabira a kora délutáni órákban. Csoportos találkozó a helyi idegenvezetővel. Szabadprogram.2.-10. nap: Pihenés a tengerparton, fakultatív programlehetőségek magyar nyelven is.10.nap: Transzfer Phi-phi szigetére létszámtól függően légkondicionált buszokkal majd gyorshajóval. Az út forgalomtól függően 1-1,5 óra.14. nap: Kijelentkezés a hotelből. Szabadidő. Transzfer az esti órákban Krabira.15. nap: Hazarepülés Krabiról Budapestre, Dubai átszállással.

Szobák
AVANI SUPERIOR ROOM48 m2Maximum 3 felnőtt befogadására alkalmasaFrancia ágy vagy külön ágyakDőljön hátra a tágas fészekben, és pihenjen egy napnyi kaland után egy frissítő esőzuhany vagy Ao Nang drámai mészkőszikláira nyíló kilátás mellett. Saját erkélyéről mindent láthat, amit ez a nyüzsgő tengerparti hely kínál.AVANI SEA VIEW ROOM48 m2Maximum 3 felnőtt befogadására alkalmasaFrancia ágy vagy külön ágyakMi lehet jobb, mint egy nap a tengerparton, miközben Krabi egyik legjobb üdülőhelyén élvezheti az üdülést? Egy napot a tengerparton tölteni, majd hazatérni a kényelmes lakosztályodba. Lépjen ki a saját erkélyére, és csússzon be a szabadtéri kádba. Lazítson, miközben a tengerre nyílik kilátás.

Szállás leírás
Gyönyörű strandok. Megmászható sziklák. Mozgalmas társasági élet. Az Avani a napsütötte Krabi minden akciójának közepébe helyezi Önt. A sziklák oldalában elrejtőzve, esőerdővel ölelve élvezheti a hangulatos szállást, a medencébe csobbanást és a lenyűgöző óceáni naplementét a tetőtéri bárunkban. Sétáljon végig Ao Nang üzletei és éttermei mentén, majd ugorjon be egy hosszúfarkú hajóba, hogy megnézze a világhírű Railay-öblöt.178 szoba, lakosztály és villaTetőtéri bár óceánra néző kilátássalAvaniFit és AvaniSpaAo Nang központjában található500 m-re a strandtól35 percre Krabi repülőterétőlBEJELENTKEZÉS - 14:00 KIJELENTKEZÉS - 12:00Ingyenes WiFiÚszómedenceSpaTárgyaló- és rendezvényterem

Tipp
Ha igazán különleges élményre vágyik, ezt a szálláshelyet Önnek találták ki!

Étkezési rend
Az alapcsomag reggelis ellátást tartalmaz, melyet svédasztalos keretek között a hotel fő éttermében szolgálnak fel minden nap reggel 7 és 10 óra között.





 
Töltődik a foglalási lap
Thaiföld utazás, nyaralás Krabi utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások