Omán, Salalah: Juweira Luxury Boutique Hotel 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
498714
Utolsó frissítés:
2024.11.01. (P)
8 nap/7 éj
523 765 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 64 szobás, 2022. október 01-én nyílt luxus boutique Hotel Hawana Salalah komplexum csendesebb részén, a repülőtértől kb. 35 km-re helyezkedik el, egy gyönyörű és hatalmas lagunarendszer ölelésében. Elhelyezkedése elsőosztályú és exklúzív légkört nyújt vendégeiknek, akik minőségi időtöltésre érkeznek barátaikkal, vagy akár egy romantikus kikapcsolódásra párjukkal. A minél különlegesebb és nyugodtabb élmények érdekében az 5 csillagos szállosa csak 16 éves kortól látogatható, valamint privát becsekkolásra is van lehetőség. Érkezéskor a szálloda személyzete prémium tea, valamint kávé különlegességekkel várja vendégeit.

Szolgáltatások
a luxus hotel vendégei korlátlanul használhatják a szálloda közelében (a komplexumon belül) elhelyezkedő Fanar Beach Resort valamint a Salalah Rotana Resort szabadidős szolgáltatásait, élvezhetik az "infinity" medence, a prémium felszereltségű Juweira strand VIP, valamint a Salalah Rotana Resort strand VIP Club szolgáltatásait, valamint kikapcsolódhatnak Hawana Salalah híres és közkedvelt Aqua Parkjában. Térítésmentesen ígénybe vehető a Fanar Beach Resort "Fanar Club House" szolgáltatása, ahol a vendégek feltöltődhetnek. Sportolási lehetőségekre az Aqua Parkban van lehetőség, valamint bicikli kölcsönzés is lehetséges azon kikapcsolódni vágyók számára, akik szeretnék felvedezni a komplexum környezetét. Felár ellenében a hotel SPA és Wellness részlegén masszászt és különféle kozmetikai kezelést is igényelhetnek a vendégek.

Elhelyezés
JUWEIRA a 2 ágyas szoba 1 légteres, 50 nm alapterületű, modern berendezésű, az erkélyről kilátással a Marinára valamint a pálmafákkal övezett kertre. Felszereltségei közé tartozik a prémium gyors sebességű WIFI, LCD tv, prémium minőségű ágyhuzatok, köntös és papucs, légkondicionáló, széf, minibár (felár ellenében), hajszárító, tea-és kávé készítési lehetőség, valamint naponta 2 üveg ásványvíz.MARINA LAKOSZTÁLY a 2 légteres, 90 nm alapterületű, modern berendezésű lakosztály, a helységek (hálószoba + nappali) paraván jellegű ajtóval elválasztottak és 1 felnőtt részére pótágyazható. Felszereltségei közé tartozik a prémium gyors sebességű WIFI, LCD tv, prémium minőségű ágyhuzatok, köntös és papucs, nespresso kávégép, légkondicionáló, széf, minibár (felár ellenében), hajszárító, terasz napozóágyakkal, valamint naponta 2 üveg ásványvíz. A szobák szolgáltatásai közé tartozik, hogy különleges párnakínálatból választhatnak a vendégek, hogy a megfelelő kényelemben részesüljenek.

Ellátás
Félpanzió (felár ellenében félpanzió plusz). A félpanziós ellátás reggelit/vacsorát tartalmaz. A félpanzió plusz ellátás üdítőt+2 pohár bort vagy sört tartalmaz. Az étkezés a szálloda éttermében, a klub házakban, valamint több más étteremben is lehetséges: bőséges reggeli valamint a`la carte vacsora az "Al Manara" étteremben, Barbaque set menü a Juweira Beach bárban, a`la carte menü a Club Rotana-ban valamint különleges összeállítású menű a Fanar Club House-ban.





 
Töltődik a foglalási lap
Omán utazás, nyaralás Salalah utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások