TOP MINŐSÉG! Egyiptom, Sahl Hasheesh: The V Luxury Resort Sahl Hasheesh 5*, ultra all inclusive

Tágas és fényűző hely, közvetlenül a tengerparton, minőségi szolgáltatásokkal és remek utas értékelésekkel!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
450723
Utolsó frissítés:
2024.08.30. (P)
8 nap/7 éj
344 850 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

THE V LUXURY RESORT SAHL HASHEESH 5*, ULTRA ALL INCLUSIVE
A szálloda honlapja >>
  | Videó megtekintése >>

A Sahl Hasheesh érintetlen tengerpartján, a Vörös-tengerre panorámás kilátással rendelkező The V Resort a páratlan luxus jelképe, 2023. tavaszán nyitotta meg kapuit és hamarosan Sharm el Sheiken is követi egy testvérszállodája! Büszkék vagyunk arra, hogy Sahl Hasheesh új ultra-all-inclusive koncepciót kínál, amely biztosítja, hogy minden Utasunk, valamennyi igényét kielégítse. Kilenc különálló étteremmel és társalgóval, kulináris kalandok várnak Önre minden alkalommal. A vendégeket fényűző, újonnan berendezett szobák és lakosztályok várják, amelyek csúcsminőségű kényelemmel vannak felszerelve. Külön kérésre élvezze a komornyik szolgáltatás exkluzivitását és akár a szobai szakácsot, aki készen áll arra, hogy megfeleljen az Ön egyedi kulináris szeszélyeinek is! Kényeztesse érzékeit pazar gyógyfürdőnkben, ahol tapasztalt szakemberekből álló csapat kínál kitűnő kezeléseket.  A vendéglátási hagyományokban és a részletekre való odafigyelésben gyökerező The V Luxury Resort nem csak egy nyaralásról szól; hanem a felejthetetlen emlékek megalkotásáról, a kivételes vendégszeretet és a személyre szabott szolgáltatások biztosításáról, azért, hogy újradefiniálja Önnek a nyaralás élményét.

Olvassa el a legjobb egyiptomi szállodákról szóló cikkünket {ide kattintva >>}

Családbarát szolgáltatásunk: Ingyenes gyermekfelügyelet 8:00 és 00:00 óra között a gyerekklubban.

További kényeztető szolgáltatások: 
- Luxus medencék: hat fűtött jakuzzi-kabin ingyenes piperecikkekkel
- Wellness: A legmodernebb gyógyfürdő és fitneszközpont.

Fekvése: A The V Luxury Resort Sahl Hasheesh 5*-os szálloda a Vörös-tenger „Sahl Hasheesh” részén fekszik, közvetlenül a tengerparton. Az egyiptomi hurghadai nemzetközi repülőtértől kb. 28 km-re, míg a központtól kb. 32 km-re található.

Szobák: A The V Luxury Resort Sahl Hasheesh szálloda 302 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral, tea- és kávékészítéshez szükséges eszközökkel, bérelhető széffel, és WIFI csatlakozási lehetőséggel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található.
A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szobatípusok:
- Deluxe szobák (a fenti árban, a többi szobatípus és a tengerre néző kilátás felár ellenében kérhető): a kényelem és az elegancia keveréke. Lépjen be egy tágas, 40 m²-es szentélybe, amelyet modern melegséggel terveztek. Minden szoba nyugodt hangulatot ígér, és átgondolt berendezéssel szolgálja az Ön kényelmét. Élvezze a lélegzetelállító kilátást, legyen szó a csillogó tengerről, a nyugodt medencéről vagy a buja kertekről. Fürdőszoba luxus: Smink/borotválkozó tükör, hajszárító. Szórakozás és csatlakozási lehetőségek: gyors, nagy sebességű vezeték nélküli internet, 4K TV. Szobai felszereltség: felszerelt minibár, vízforraló, ingyenes kávé- és teaválaszték, naponta frissített vizes palackok. Személyre szabott légkondicionáló vezérlők. Napi takarítás. 24 órás szobaszerviz.
- Deluxe családi szoba: 55 nm, 20 nm-es erkély.
- Penthouse családi suite: 55 nm, 20 nm-es erkély, kilátással a medencére.
-  V suite: lenyűgöző kilátást nyújt a Vörös-tengerre, és olyan élményt ígér, amelyben a luxus minden sarokban tettenérhető.

Szolgáltatások: Éttermek, bárok, medencék, 2 db vízicsúszda, spa és wellness szolgáltatások (masszázs, kozmetikai kezelések, jakuzzi), fitneszterem, jóga, aerobic, zumba, asztali tenisz, strand röplabda, biliárd, vízi sportok (búvárközpont), mosoda, animációs programok, gyermekek részére medence, játszótér, gyerek klub.
Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás: The V Ultra all inclusive. Vágjon bele egy föld körüli gasztronómiai utazásba! Merüljön el a mediterrán térségtől a keletig terjedő ízekben, amelyeket szenvedélyes szakácsaink a legfrissebb alapanyagokból mesterien készítenek.
Nyitvatartási idő a Hét érzék fő étteremben: 
- Reggeli: 07:00-10:00
- Késői reggeli: 10:00-11:00
- Ebéd: 12:30-15:00
- Uzsonna: 15:30-17:00
- Vacsora: 18:00-22:00
- Késői vacsora: 22:30-01:00
- Könnyű svédasztalos reggeli: 01:00-06:00
Picana Brazil étterem és tengerparti bár: latin kulináris expedíció közvetlenül a tengerparton. Kóstolja meg a tökéletesen grillezett finomságokat, és kezdje a napot a tengerparti bárban könnyű reggeli finomságokkal.
Angyalok és Démonok a' la carte étterem: ahol a kulináris kontrasztok összefolynak, a vegán finomságoktól a kényeztető finomságokig az Angels and Demons változatos menüt kínál mindenki számára.
Sky bár: Kortyolgasson kézműves koktélokat és kóstoljon ínyenc falatokat, miközben táncol a csillagok lombkoronája alatt.
Lobby bár: éjjel-nappal frissítők. Merüljön el a plüss ülőalkalmatosságokban, és élvezze a minden szeszélyt kielégítő italokat és bár menüt.
Brew House Café: amikor a kortárs luxus találkozik a kávézókultúrával. Akár bent, akár kint, szánjon egy percet különleges kávéink, csemegeink és italaink megkóstolására, mert megéri!
Horizon medencebár: ontsd a szomjadat és csillapítsd éhségedet napsütötte étlapunkkal.

A weboldalon szereplő The V Luxury Resort Sahl Hasheesh szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!









 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Sahl Hasheesh utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások