TOP AJÁNLAT! Egyiptom, Hurghada: Makadi Spa Hotel 5*, all inclusive

A tervezők a béke és a nyugalom szigetének sajátos világát álmodták újra, stílusjegyeiben egybefűzve múltat és jelent.

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
449869
Utolsó frissítés:
2024.10.11. (P)
8 nap/7 éj
439 485 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




- CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEK SZÁMÁRA FOGLALHATÓ
- GAZDAG ÉTTEREMVÁLASZTÉK
- IDEÁLIS A NYUGALOMRA VÁGYÓKNAK ÉS PIPÁS BÚVÁRKODÁSHOZ
- INGYENES WI-FI A LOBBYBAN
- PRIVÁT MEDENCÉS SZOBÁK


A MAKADI SPA közvetlenül a tengerparton található, ahonnan festői kilátás nyílik Makadi Bay-re. A szálloda egy parti sétánnyal van összekötve a MAKADI PALACE, a GRANDWATERWORLD MAKADI és a GRAND MAKADI szállodákkal. A hotel vendégei használhatják az előzőekben felsorolt szomszédos testvérszállodák szolgáltatásait is ( kivéve az Aquaparkot a Grand Waterworldben, csak külön díj ellenében!). Saját stranddal rendelkezik, szépen kiépített sétányokkal, lélegzetelállító korallzátonyokkal övezve (strandcipő javasolt).
A MAKADI SPA stílusát a kairói angol korszak és az arab-bizánci építészet elemeinek gazdag ötvözete jellemzi, mégis tökéletesen megfelel a modernitás valamennyi feltételének. A tervezők a béke és a nyugalom szigetének sajátos világát álmodták újra, stílusjegyeiben egybefűzve múltat és jelent. Ez a koncepció érvényesül a 282 elegáns suite és junior suite szobákban is. A szálloda bejárata hamisítatlanul keleti, a recepció melletti Business Center pedig teljesen modern, ahonnan kellemesen rálátni a medencére és a lobby bárra. Az összképet a kinti 2 édesvízi medence (ebből télen az egyik fűthető) teszi még elegánsabbá. Próbálja ki a medencebárt, vagy egyszerűen csak ússzon a medencében, élvezze a Vörös-tenger gyönyörű panorámáját és hallgassa a vízesés hangját! A napozóteraszon és a strandon a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe. A strandtörülközőket strandtáskában már előre bekészítik a szobákba.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a MAKADI SPA szállodában korhatár van érvényben. 18 év alatti vendég nem tartózkodhat sem a szállodában, sem a SPA területén. SPA részleg átadása még nem történt meg.

Olvassa el 2024-es összeállításunkat a legjobb egyiptomi szállodákról {ide kattintva}

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
A Makadi Spa a béke és a nyugalom szigete. Kezdje a napot jógával, pilatessel vagy vízigimnasztikával! Esténként változatos programkínálat, élőzenével a testvérszállodák egyikében. Térítés ellenében: tenisz, foci és fitness terem a Makadi Mall-ban. A szálloda parti sétányán keresztül el lehet jutni az Aquarius búváriskolához.

SZOBÁK
- A tágas JUNIOR SUITE szobák (kb. 46m²) fürdőkáddal/zuhannyal, WC-vel, légkondícionálóval (szezonális), műholdas LCD síkképernyős TV-vel, telefonnal, széffel, minibárral (üdítők ingyenesen), hajszárítóval, valamint kávé és tea bekészítéssel rendelkeznek. Ehhez a szobatípushoz kényelmes ülőgarnitúrával berendezett terasz tartozik, rálátással oldalról a tengerre, a medencékre, vagy a kertre.
- A JACUZZI SUITE(kb. 47-54m²) szobák privát jacuzzival rendelkeznek, és kiegészülnek egy nappalival. Jelenleg csak a fölszinten találhatóak, és kertre néznek.
- A POOL SUITE (kb. 50-90m²)szobák hasonló berendezéssel rendelkeznek, ezen kívül egy privát medencés terasz is tartozik hozzájuk.
- A GRAND SUITE szobák kb. 70-90 m²-enkínálják az igazi luxust, balkonjuktengerre vagy medencére néz.
- A ROYAL SUITE(kb. 70 m²) szobák hasonló berendezéssel rendelkeznek, privát jacuzzi és két balkon tartozik hozzájuk, amik tengerre néznek.
Minden szobában franciaágy található, és nem pótágyazhatóak.

ALL INCLUSIVE
Minden étkezés büfé vagy á la carte rendszerben (némelyik ál la carte térítés ellenében) történik. Napközben a szálloda magas minőségű snack ételeket biztosít. Délután tea és kávé, valamint sütemények kerülnek felszolgálásra. A Makadi Mall területén francia, olasz, keleti, kínai, indonéz és ínyenc specialitásokat („JASPER“) kínáló éttermek sora található, valamennyi térítés ellenében. Az all inclusive ellátás tartalmaz 24 órában fogyasztható helyi nem alkoholos italokat. A helyi alkoholos italok 10 órától 24 óráig díjmentesek, ezután térítés ellenében vásárolhatóak. Esténként az éttermekben és bárokban elvárt a megfelelő öltözet (hosszúnadrág, bermuda nadrág, ing/blúz, cipő).

KÜLÖNLEGES NÁSZUTAS AJÁNLAT
Lehetőség van előzetesen NÁSZUTAS csomag foglalására felár ellenében (VIP transzfer a reptérről, fotózás, 1* pezsgős reggeli a szobában, 1* romantikus vacsora a parton, italfogyasztással. Díja : 220 €/ pár





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások