Egyiptom, Hurghada: Titanic Beach Spa & Aquapark 5*, all inclusive

3.9pont - 4 értékelés   
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
133125
Utolsó frissítés:
2024.07.24. (Sze)
9 nap/8 éj
407 084 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A726 szobával rendelkező szálloda kb. 10 km-re található Hurghada repülőterétől, bk. 17 km-re Hurghada belvárosáról, közvetlenül a homokos, sekély tengerparton. Azonban felhívjuk figyelmüket, hogy a szálloda nagy területen helyezkedik el, a part megközelítéséhez lehetséges, hogy hosszabb séta szükséges. A közelben egy kisebb hajókikötő található. A szállodában Aquapark, medencék, csúszdák várják a vendégeket. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. A medencénél és a tengerparton a napernyők, napágyak és strandtörölközők térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek ( olasz, kína,grill - előzetes foglalás szükséges), bárok (lobby bár, medence bár, tengerparti bár) és diszkó várja a vendégeket. Térítés ellenében masszázs, kisebb üzletek, orvosi ellátás, vízi sportok bővítik a szolgáltatások körét.A szállodában a medence-kapcsolatos szobatípusban 16 éven aluliak nem tartózkodhatnak.
A szálloda vendégei igénybe vehetik a Titanic Palace testvérszálloda szolgáltatásait (éttermek, bárok, medencék, üzletek).A szállodát szolgáltatásai miatt elsősorban családoknak ajánljuk, akik aquaparkos hotelt keresnek.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.

Ellátás
All inclusive ellátás, amely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli,későireggeli(10:00-11:00) ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délután snackek, fagylalt (meghatározott időszakban), késői vacsora(22:00-23:00). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatóak. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, az a`la carte étterem szolgáltatásai térítés ellenében vehetőek igénybe.

Térítés mentes szolgáltatások
tengerparti bár, strandtörölközö, lobby bár, külső medence, medence bár, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
diszkó bár, orvosi ügyelet, pénzváltó, wireless internet ( lobbyban ),

Szórakozás
aquapark, strandröplabda, biliárd, boccia, bowling, búvárközpont, fitneszterem, asztalitenisz, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
jakuzzi, masszázs, peeling, szauna, wellness / spa központ, törökfürdő,

Gyermekeknek
mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, játszótér,

Standard szoba
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Közvetlen medencekapcsolat, Hajszárító, kb. 40 nm, Minibár, Széf, Zuhanyzó, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások