Egyiptom, Hurghada: The Three Corners Sunny Beach Resort Hotel 4*, all inclusive
3.9pont - 15 értékelés
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest
Hivatkozás:
319458
Utolsó frissítés:
2024.11.17. (V)
8 nap/7 éj
333 660 Ft / fő (akciós alapár)
Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.
Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.
Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
Lejárt ajánlat
Töltődnek az indulási időpontok
Részletes programleírás
Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!
06 1 881 7400, 06 20 884 9400Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »
A szállodának303 szobája van elosztva 3 emeleten. A belsejében előcsarnok, recepció (24 órás), széf, ATM, lobbibár, fodrász, kisbolt, üzlet, étterem és 3 bár, valamint WiFi (térítés ellenében) és internetsarok található (térítés ellenében). TV-szoba szintén rendelkezésre áll. A létesítmények között számos (ázsiai, olasz, nemzetközi, mediterrán és à la carte) étterem is működik, terasszal és légkondicionálóval. A medence a kertben található, és számos medencét (szezonálisan fűtött), külön gyermekmedencét, gyermek csúszdát és több csúszdát, valamint egy medencebárt (az évszaktól függően) tartalmaz, és napozóterasz veszi körül. A strandon és a medencénél napágyak,napernyők , törölközők állnak rendelkezésre. A tengerparti bárban (az évszaktól függően) harapnivalókat és frissítőket fogyaszthatnak a vendégek. A hotel területén jelenleg építkezés zajlik, váható befejezés 2023. febuár.
SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Strandröplabda, asztalitenisz, darts, vízi aerobik és vízilabda, valamint aerobik, minigolf és boccia; Az animációs csapat előadásai hetente többször, valamint karaokee és strandklub parti. Térítés ellenében: szauna, gyógyfürdő, hammam, masszázsok, wellness zuhany, törökfürdő, relaxációs szoba, tevelovaglás, búvárközpont, aqua center.Gyermekeknek Trixie Kids Club 10-17 óráig 4-8 éves és 8-11 éves gyerekeknek, játszótér, gyerekmedence és gyerekcsúszdák.
SZOBÁK
A kétágyas szobák (kb. 28 m²) káddal vagy zuhanyzóval, WC -vel, hajszárítóval, ülősarokkal, széffel, minibárral (térítés ellenében), internet csatlakozási lehetőséggel(térítés ellenében), WiFi hozzáféréssel (térítés ellenében), telefonnal, DVD lejátszó és műholdas TV, egyedileg szabályozható légkondicionáló és központilag szabályozható fűtés, valamint ventilátor, és erkély vagy terasz. A családi szobák (kb. 35 m²) nagyobbak, azonos berendezéssel (FZ4). Spartipp szobák is foglalhatók a rendelkezésre állás függvényében.
ALL INCLUSIVE
Reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben, délutáni snackeksüteménnyel és fagylalttal, helyi alkoholos és alkoholmentes italok, valamint kávé, tea 10 órától éjfélig különböző bárokban.
Töltődik az ajánlatkérő lap
Töltődik az ármegjegyzés lap
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.
Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
Töltődnek a fakultatív programok