Egyiptom, Hurghada: Sea Gull Beach Resort (ex. Seagull) 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
290333
Utolsó frissítés:
2024.05.10. (P)
8 nap/7 éj
280 463 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Nap, Wellness és Relaxáció!

De az Ön kényelméről sem feledkeztünk meg! A gazdag keleti stílusú, modern belső építészeti megoldásokkal rendelkező Sea Gull Beach Resort 4*-os szálloda nem hagyja beteljesületlenül a nyaralásba vetett álmait!

Fekvése
A Sea Gull Beach Resort szálloda Hurghada központjában fekszik, közvetlenül a homokos-aprókavicsos, lassan mélyülő tengerparton, kb. 10 km-re az egyiptomi hurghadai nemzetközi repülőtértől.

Szobák
A Sea Gull Beach Resort hotel összesen 711 szobával rendelkezik 2 külön épületben. A standard szobák mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, kis hűtőszekrénnyel és széffel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Éttermek, bárok, medencék, csúszdapark, wellness szolgáltatások (jakuzzi, szauna, masszázs, törökfürdő, só szoba, gőzfürdő), szépségszalon, aerobic, teniszpálya, focipálya, asztalitenisz, squash, strandröplabda, biliárd, vízilabda, szörf- és búvárközpont, WiFi csatlakozási lehetőség (térítés ellenében), konferenciatermek, orvosi ügyelet, üzletek, mosoda, színház, mozi, animációs programok, esti show műsorok, disco, gyermekmedence, gyermekklub. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás
All inclusive.

A weboldalon szereplő Sea Gull Beach Resort szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!









 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások