Egyiptom, Hurghada: Rixos Premium Magawish 5* 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
346528
Utolsó frissítés:
2024.09.22. (V)
9 nap/8 éj
964 080 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 2021-ben nyílt,410 szobával rendelkező szálloda kb.7 km-re találhatóHurghada repülőterétől, kb. 12 km-re Hurghada belvárosától, kb.10 km-re az a Senzo bevásárló központtól, közvetlenül a homokos tengerparton.
A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek (seafood, török, ázsiai, brazil, nemzetközi és japán)és bárok várják a vendégeket.Számos kültéri medence,és gyermekmedence biztosítja a kikapcsolódást. A napozóágyak, napernyők és strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A WIFI használata a szállodában ingyenes. A szórakozásról animációs és sportprogramok, alkalmanként élőzenés műsorok gondoskodnak. Térítés ellenében mosoda, szobaszerviz, fodrászat,masszázsésvízisportok bővítik a szolgáltatások körét.

A kiváló minőségű szállodát széleskörű szolgáltatásai miatt családoknak és fiataloknak egyaránt ajánljuk.

Ellátás
Premium all inclusive ellátás az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli(10:00-11:00), ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek, tea, kávé, péksütemény, fagylalt (meghatározott időszakban), éjjeli snackek (02:00-06:30). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi és néhány nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. A szállodában különböző a`la carte éttermek találhatók (seafood, török, ázsiai, brazil, nemzetközi és japán), melyek előfoglaláshoz kötöttek. Egyes prémium kategóriájú import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, az a`la carte éttermek szolgáltatásai térítés ellenében állnak rendelkezésre.A minibár naponta egy alkalommal frissítve van ingyenesen. Tartalma: víz, soft üdítők, sör és csokoládé.Az éttermekben való étkezés dress code-hoz kötött.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda akár a nyári szezon megkezdését követően is változtathat az ellátás tartalmán.
A feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitva tartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, tengerparti bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, külső medence, medence bár, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
szobaszerviz,

Szórakozás
aerobik, kosárlabda, strandröplabda, darts, fitneszterem, focipálya, lovaglási lehetőség, gyermek animációs programok, mini foci, asztalitenisz, teniszoktatás, teniszpálya, vízi aerobik, vízi sportok a tengerparton, jóga,

Wellness
szépségszalon, jakuzzi, masszázs, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő, törökfürdő,

Gyermekeknek
gyermekmenü, mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, játszótér,

Lagoon deluxe lakosztály
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Fürdőköpeny, Hajszárító, kb. 130 nm, Minibár, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Papucs, Napozó terasz, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.

 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások