Egyiptom, Hurghada: Lotus Bay Beach Resort 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
521788
Utolsó frissítés:
2024.11.20. (Sze)
8 nap/7 éj
221 213 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Elhelyezkedés
A szálloda 45 km-re található a hurghadai repülőtértől, 5 km-re Safaga központjától.Hurghada központjától 48 km távolságra van.

Általános információk
A szálloda 1992-ben épült, a legutóbbi felújítás 2019-ben történt.A hotel teljes területe 35.000 m2.A komplexum tíz kétszintes épületből áll. A szálloda mozgássérült vendégek fogadására is alkalmas, kerekesszékek állnak rendelkezésükre. A szálloda a strandhoz és a medencéhez speciális hozzáféréssel rendelkezik.


A hotel területén
2 kültéri medence főétterem medence melletti bármedence melletti relax bárstrandbárkeleti kávézóshisha lounge (felár ellenében)széf a recepción pénzváltó


Tengerpart
Saját homokos strand.A napernyők, napozóágyak, strandtörölközők ingyenesen használhatók.


Szoba felszereltsége
A szobákban találhatózuhanyzó vagy fürdőkádpiperecikkekhajszárítólégkondicionálóTVtelefonminibár (üres, 2 üveg víz 0,6l/fő bejelentkezéskor)tea- és kávéfőző (csak a Deluxe szobában)széf (csak a Deluxe szobában)Wi-Fi (felár ellenében)

Ellátás
AI - All inclusiveAI koncepció tartalmazza a reggelit, ebédet, vacsorát, süteményeket és az italokat megadott időpontokban.Az AI koncepció 1000-2300 óra között érvényes, és helyi alkoholmentes és alkoholos italokat tartalmaz. Az AI koncepció a kijelentkezés napján 1200 órakor ér véget, kijelentkezés után minden ital és étel felár ellenében fogyasztható.Az importált alkoholos italok, a fagylalt és a friss gyümölcslevek nem tartoznak az AI koncepcióba (felár ellenében).Alkoholos italokat 18 év alatti vendégek számára nem szolgálnak fel.


Sport és szórakozás
fitneszközpontkönyvtáraerobicdiszkóanimációasztaliteniszdarts, bocciastrandröplabda


Térítéses szolgáltatások
törökfürdőszaunajacuzzimasszázsszépségszalonbiliárdvízi sportokbúvárkodásmosodaorvosi szolgáltatásokinternet sarokkerékpár- és gépjárműkölcsönzés


Gyermekek részére
gyermekmedence 1 csúszda mini klubgyermekanimációkmini diszkó játszótéretetőszék az étterembengyermekágygyermekfelügyelet (térítés ellenében)


A hotel elérhetőségei
20653260003http//www.lotusbay.com/


FIGYELEM!
A fenti árak a kétágyas standard szobára (2 felnőtt) vonatkoznak. Amennyiben ettől eltérő szobatípus után érdeklődik (egyágyas szoba, gyerek-pótágy, családi szoba, lakosztály, stb.) kérje írásos ajánlatainkat a gyermekek életkorának megjelölésével.




 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások