Egyiptom, Hurghada: Long Beach Resort Hurghada 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
521780
Utolsó frissítés:
2024.11.20. (Sze)
8 nap/7 éj
234 118 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

Elhelyezkedés
A szálloda 16 km-re található a hurghadai repülőtértől, 20 km-re Hurghada városától.

Általános információk
A szálloda egy családi zónára (2 emeletes épület az aquapark mellett, a főépülettől balra), egy felnőtt zónára (lakosztályok jacuzzival a főépületben) és egy villa komplexumra (101 db 2 emeletes villa) van felosztva a medencéktől és a strandtól távol.A komplexumban transzferbusz-szolgáltatás áll rendelkezésre.A szálloda 2008-ban épült, és legutóbb 2023-ban újították fel.A szálloda teljes területe 87 000 m2.A szálloda egy háromszintes főépületből, egy kétszintes épületből és egy kétszintes villakomplexumból áll.A szálloda mozgáskorlátozott vendégek számára is biztosít szobákat (Premium Deluxe szoba kategória).


A hotel területén
4 kültéri medence aquapark (5 vízicsúszda)Aldente főétterem (nemzetközi konyha, csak felnőtteknek 12 év)DWhite főétterem (nemzetközi konyha)ala carte éttermek (tenger gyümölcsei, nemzetközi, egyiptomi, núbiai, kínai, ázsiai, olasz konyha)snack bár a főmedence mellettsnack bársnack bár az aquaparknállobby bárfő medence bárstrand bárSwim Up bárcsaládi bársport bár (csak felnőtteknek 16)


Tengerpart
Saját homokos strand 1100 méter hosszú.A strandra ingyenes busz vagy klubautó közlekedik (15 percenként).A tengerbe a partról vagy a stégről lehet bejutni, vízicipő ajánlott.A napernyők, napozóágyak és strandtörülközők ingyenesen használhatók.


Szoba felszereltsége
A szálloda 916 szobával rendelkezik.A szobákban találhatózuhanyzóval vagy káddallégkondicionálószéfTVtelefonminibár (napi 2 üveg víz, naponta újratöltve).tea- és kávéskészlethajszárítóvasaló és vasalódeszka (kérésre)Wi-Fi a szobában (nem áll rendelkezésre)


Ellátás
AI - All inclusiveAIkoncepció tartalmazza a büféreggelit, svédasztalos ebédet, vacsorát, és az italokat, frisítőket megadott időpontokban.Az All Inclusive koncepció 1000 és 0000 között működik, és helyben készült alkoholmentes és alkoholos italokat tartalmaz. Bort csak ebédre és vacsorára kínálnak a főétteremben.3 ingyenes a`la carte étteremlátogatás 7 éjszakás vagy annál hosszabb tartózkodás esetén előzetes foglalással.


Sport és szórakozás
fitneszközpontaerobic, aqua aerobicasztalitenisz strandröplabda teniszpályaminigolfminifocidartstáncórákanimáció


Térítéses szolgáltatások
masszázsszépségszalonsóbarlangbiliárdteniszfelszerelés és teniszpálya-világításmosodaorvosi szolgáltatások


Gyermekek részére
2 gyermekmedence miniklub 4-9 éves korig mini diszkójátszótéretetőszék az étteremben (kérésre)gyermekágyak (kérésre)gyermekfelügyelet (térítés ellenében)


A hotel elérhetőségei
20653461500http//www.longbeachhurghada.com/


FIGYELEM!
A fenti árak a kétágyas standard szobára (2 felnőtt) vonatkoznak. Amennyiben ettől eltérő szobatípus után érdeklődik (egyágyas szoba, gyerek-pótágy, családi szoba, lakosztály, stb.) kérje írásos ajánlatainkat a gyermekek életkorának megjelölésével.








 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások