Egyiptom, Hurghada: Lemon & Soul Makadi 3*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
376627
Utolsó frissítés:
2024.06.23. (V)
9 nap/8 éj
317 181 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
Az281 szobával rendelkező szálloda kb. 30 km-re található Hurghada repülőterétől, Hurghada belvárosától kb. 35 km-re, közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el.A napágyak, napernyők térítésmentesen vehetők igénybe a medencénél és a tengerparton. A szórakozásról animációs és sportprogramok, alkalmanként élőzenés műsorok,darts,aerobic,billiard,strandröplabda gondoskodnak. Wireless internetezésre a lobbyban ingyenesen van lehetőség. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek, szabadtéri medence található. Térítés ellenében igénybevehető szolgáltatások: a` la carte étterem, mosoda, masszázs, gőzfürdő, szauna, vízi sportok.

Ellátás
All Inclusive ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:Reggeli (07:00-10:00), ebéd (12:00-15:00) és vacsora (19:00-21:00) büférendszerben a szálloda központi éttermében.Napközben snack ételek,pizza,tésztaételek. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, fogyasztás az a`la carte étteremben térítés ellenében állnak rendelkezésre. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátás típusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, tengerparti bár, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, külső medence, parkolás, medence bár, központi étterem, shuttle busz, wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
mosoda, üzletek,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, strandröplabda, darts, búvárkodás, esti showműsorok, squash, teniszpálya, vízilabda, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
masszázs, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő,

Gyermekeknek

Medencére néző superior szoba
Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 23 nm, Minibár, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon, Televízió, WC.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások