Egyiptom, Hurghada: Le Pacha Resort Hurghada 3*, all inclusive

3.3pont - 1 értékelés   
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
224818
Utolsó frissítés:
2024.06.23. (V)
9 nap/8 éj
248 051 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A258 szobával rendelkező szálloda kb.9 km-re található Hurghada repülőterétől, Hurghada régiójában, közvetlenül a homokos, lassan mélyülő tengerparton.A part közelében kisebb nagyobb korallfoltok találhatók, így fürdőcipő viselését javasoljuk.Hurghada városközpontja kb.9 km-re helyezkedik el. A napágyak, napernyők térítésmentesen vehetők igénybe a medencénél és a tengerparton. A szórakozásról animációs és sportprogramok, alkalmanként élőzenés műsorok gondoskodnak. Wireless internetezésre a lobbyban ingyenesen van lehetőség. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek, bárok, szabadtéri medencék, gyermekmedence, aquapark várják a vendégeket.

A szállodát, aquaparkja miatt elsősorban családos Utasaink figyelmébeés fiatal baráti társaságoknak ajánljuk.
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00-22:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek, tea, kávé, sütemény, fagylalt (meghatározott időszakban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Import alkoholos és alkoholmentes ital, prémium kategóriájú italok, frissen facsart narancslé, vízipipa, fogyasztás az a`la éttermekben térítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitva tartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
tengerparti bár, strandtörölközö, lobby bár, külső medence, medence bár, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
diszkó bár, pénzváltó, üzletek, mosoda, szobaszerviz,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, aquapark, strandröplabda, biliárd, darts, diszkó, búvárközpont, fitneszterem, gyermek animációs programok, asztalitenisz, vízi aerobik, vízilabda, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
jakuzzi, masszázs, szauna,

Gyermekeknek
mini klub, gyermekmedence, játszótér,

Standard szoba
Légkondicionáló (egyéni), Erkély, Hajszárító, Minibár (térítés ellenébe), Széf, Zuhanyzó, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások