Egyiptom, Hurghada: Labranda Club Makadi 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
521771
Utolsó frissítés:
2024.11.09. (Szo)
8 nap/7 éj
274 154 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

Elhelyezkedés
A szálloda Hurghada repülőterétől 30 km-re, a városközponttól 35 km-re található.

Általános információk
A szálloda 1998-ban épült.A hotel egy kétszintes és nyolc háromszintes épületből áll.A szálloda mozgássérült vendégek fogadására is alkalmas, kerekesszékek rendelkezésükre állnak.


A hotel területén
kültéri úszómedence főétteremstrandétteremala carte éttermek (arab, francia, olasz, shwerma, indiai, ázsiai, görög, keleti, japán, nemzetközi konyha, tenger gyümölcsei térítés ellenében)lobby bárstrandbármedencebárshisha lounge (térítés ellenében)


Tengerpart
Saját homokos strand, a szállodától 100 méterre található.Napernyők, napozóágyak és strandtörülközők ingyenesen használhatók.


Szoba felszereltsége
A szálloda 339 szobával rendelkezik.A szobákban találhatólégkondicionálóTVtelefonminibár (térítés ellenében)széftea- és kávéskészletvasaló és vasalódeszka (kérésre)fürdőköpeny és papucshajszárító


Ellátás
AI- All inclusiveAI koncepció tartalmazza a büféreggelit, svédasztalos ebédet, vacsorát és az italokat megadott időpontokban. Az Al koncepció 1000 és 0000 között érvényes, és helyben készült alkoholmentes és alkoholos italokat tartalmaz.Ingyenes belépés az ala carte éttermekbe 2 alkalommal (7-10 éjszakás tartózkodás esetén), 3 alkalommal (14 éjszakás tartózkodás esetén) előre foglalással.


Sport és szórakozás
aerobic, aqua aerobicasztali teniszdartsbiliárdstrandfoci, strandröplabdaamfiteátrumkönyvtárélőzeneanimáció


Térítéses szolgáltatások
törökfürdőszaunapezsgőfürdőmasszázsszépségszalonfitneszközpontteniszpálya világítássquashlovaglásvízi sportok, snorkeling, búvárkodásdiszkó (ingyenes belépés, italok térítés ellenében)mosodaorvosi szolgáltatásokpénzváltás


Gyermekek részére
mini klubgyermekmedence játszótérgyermekanimációmini diszkóetetőszék az étterembengyermekágy


A hotel elérhetőségei
20653590317http//www.labranda-hotels.com/


FIGYELEM!
A fenti árak a kétágyas standard szobára (2 felnőtt) vonatkoznak. Amennyiben ettől eltérő szobatípus után érdeklődik (egyágyas szoba, gyerek-pótágy, családi szoba, lakosztály, stb.) kérje írásos ajánlatainkat a gyermekek életkorának megjelölésével.








 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások