Egyiptom, Hurghada: Fort Arabesque Resort Spa & Villas 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
521810
Utolsó frissítés:
2024.11.13. (Sze)
8 nap/7 éj
352 591 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

Elhelyezkedés
A szálloda 30km-re helyezkedik el a hurghadai repülőtértől és 35km-re a városközponttól.

Általános információk
A szálloda a Makadi öbölben található.1997-ben épült, 2023-ban felújitották.Két 4 emeletes épületből (lifttel) és hatvanöt 1 emeletes villából áll.A hotel mozgássérültek számára is elérhető, valamint kerekesszéket is biztosit.A WIFI a lobby területén ingyenesen vehető igénybe.

A hotel területén
Kültéri medence (3 fűtött télen)Főétterem 3 ala carte étterem (olasz, barbecue, nemzetközi-csak felnőtteknek)Lobby bár (Red Rocks-csak felnőtteknek)Lobby bár Beach bárMedence bárLounge bár (Sunset-csak felnőtteknek)Bár arena

Tengerpart
600 méter hosszú saját homokos strandja van, homokos bejárattal a tengerbe.Napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe.

Szoba felszereltsége
Piperecikkek Hajszáritó Légkondicionáló TVTelefon Mini barTea és kávé készitési lehetőségSzéf WiFi (térités ellenében)

Ellátás
A koncepció a következőket tartalmazza svédasztalos reggeli, késői reggeli, ebéd és vacsora, különböző snackek, és néhány helyi alkoholos és alkoholmentes ital.A Swim up villáknál VIP szolgáltatások is igénybevehetők a szálloda tájékoztatás alapján.

Sport és szórakozás
Edzőterem (térités ellenében)Amfiteátrum Élő zeneAerobic, vizi aerobicAnimációAsztali teniszTenisz (térités ellenében)Biliárd (térités ellenében)BocciaStrand fociStrand röplabdaSurf (térités ellenében)SznorkelezésBúvárkodás (térités ellenében)

Térítéses szolgáltatások
JacuzziMasszázsSzépségszalonMosodaOrvosi ügyelet

Gyermekek részére


FIGYELEM!
A fenti árak a kétágyas standard szobára (2 felnőtt) vonatkoznak. Amennyiben ettől eltérő szobatípus után érdeklődik (egyágyas szoba, gyerek-pótágy, családi szoba, lakosztály, stb.) kérje írásos ajánlatainkat a gyermekek életkorának megjelölésével.




 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások