Egyiptom, Hurghada: Aqua Mondo Abu Soma 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
472247
Utolsó frissítés:
2024.06.19. (Sze)
9 nap/8 éj
347 925 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A309 szobával rendelkező szálloda kb.40 km-re találhatóHurghada repülőterétől, kb.8 km-reSafaga településtől, közvetlenül a tengerparton.
A szállodában központi étterem, a`la carte étterem és bárok.AkertbenAquapar ésvízi csúszdák biztosítja a kikapcsolódást. A napozóágyak, napernyők és strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A WIFI használata a lobbibanésaszobákban ingyenes. A szórakozásról animációs és sportprogramok gondoskodnak. Térítés ellenében mosoda, üzletek, szobaszerviz, orvosi ellátásésbúvárkodás bővítik a szolgáltatások körét.

A szállodát családoknak és fiataloknak egyaránt ajánljuk.

Ellátás
All inclusive ellátás az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli,későireggeli(10:00-12:00) ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek, tea, kávé (meghatározott időszakban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Tartózkodás alatt egy alkalommal ingyenesen lehet étkezni az egyik a`la carte étteremben (olasz konyha), melyhez előzetes foglalás szükséges. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, az a`la carte étterem szolgáltatásai térítés ellenében állnak rendelkezésre.Főétkezéskor az éttermekben dress code van érvényben.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda akár a nyári szezon megkezdését követően is változtathat az ellátás tartalmán.
A feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitva tartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
strandtörölközö, üzletek, külső medence, parkolás, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, mosoda, gyógyszertár,

Szórakozás
animációs műsorok, aquapark, biliárd, darts, búvárközpont, röplabda,

Wellness

Gyermekeknek
mini klub, játszótér,

Standard szoba
Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 36 nm, Minibár, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások