Egyiptom, Hurghada: Albatros Jungle Aqua Park 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
455312
Utolsó frissítés:
2024.11.10. (V)
8 nap/7 éj
441 145 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A gyönyörű szállodakomplexum 150 szobával rendelkezik, és egy hatalmas aquapark körül helyezkedik el, csúszdákkal és különféle medencékkel, valamint sportolási lehetőségekkel minden korosztály számára. Ingyenes transzferbusz közlekedik a Dana Beach Resort testvérszálloda tengerpartjára. Az 5200 négyzetméteresterületkülönböző kioszkokra van felosztva, ahol rengeteg féle étkezési lehetőség várja a vendégeket: különféle bárok és éttermek találhatók itt, mint például a ''Soprano'' olasz étterem, a ''Mediterranean'' nemzetközi étterem, valamint a "Taj" indiai étterem, valamint például a"Rockin Burgers" gyorsétterem.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Aquapark, darts, bocsa, vízilabda és vízi tornaterem, aerobik és torna, strandröplabda, tenisz (teniszütők és esti világítás térítés ellenében), focipályák, asztalitenisz, minigolf, edzőterem (az edzőterem 07:30 és 20:00 óra között ingyenes), wellnessrészleg (szauna/gőzfürdő/hammam) Minden wellnessszolgáltatás felár ellenében vehető igénybe. Térítés ellenében: vízi sportok, videojátékok, biliárd. Változatos animációs programokkal és játékokkal, esti műsorokkal.A Neverland Night Show az amfiteátrum színpadán naponta 21:00 órakor.A kint tartózkodás alatt egyszer díjmentes vacsorával egybe kötött show műsor lehetősége - előzetes foglalás szükséges. Vízisport- és búvárközpont (térítés ellenében, a Dana Beach Resortban).

SZOBÁK
A modern standard kétágyas szobák (DZ)bungalókban helyezkednek el, akadálymentesített- küszöb nélküli zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, vízforralóval, telefonnal, műholdas TV-vel, széffel, minibárral (palackozott vízzel), Wi-Fi-vel (az árban), légkondicionálóval, erkéllyel vagy terasszal.

A családi szobák felszereltsége és mérete azonos a standard szobákéval , tolóajtóval vannak elválasztva, emeletes ágyak a gyermekek számára (FZ). Foglalhatóak két hálószobás családi szobák is (F2Z).

ALL INCLUSIVE
Svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora , késői vacsora 22 - 24 óráig, uzsonna 12-16 óráig, sütemény/kávé 11-21 óráig, kávé és üdítő a nap 24 órájában. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok 10 órától éjfélig.

GYERMEKEKNEK
Gyermekklub játszótérrel (4-12 éves gyerekek), mini disco és gyerekfilmek a gyerekklubban.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások