Egyesült Arab Emírségek, Dubai: The Address Downtown 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
318210
Utolsó frissítés:
2024.05.18. (Szo)
8 nap/6 éj
842 450 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Ebben a 2008-ban épült városi szállodában új értelmet kap a vendéglátás. Rendkívül elegáns luxushotel, igen színvonalas szolgáltatásokkal.



A repülőtértől mindössze 15 percre található. Közelében van a város több fontos épülete és helyszíne, pl. az Al Bahaz szuk, a The Dubai Mall, amely a világ legnagyobb bevásárlóközpontja, a Burj Khalifa épülete. A tengerpart strandjai is gyorsan elérhetőek. A csodálatos, egyedülálló `táncoló szökőkút” játéka a hotelből élvezhető. Népszerű szórakozóhelynek számít a világsztárok körében, kis szerencsével hírességekkel is találkozhat a vendég.

Szoba (Deluxe room): Tágas, modern stílusban berendezett, minőségi bútorokkal, kárpitokkal. Felszereltségéhez tartozik a légkondicionáló, TV, WiFi ingyenes, széf, minibár (térítés ell.), tea/kávéfőző, palackozott víz, gyönyörű fürdőszoba zuhannyal és káddal, pipereszerekkel. A szobák ablakából fantasztikus kilátás nyílik a nyüzsgő városra.

Ellátás: Reggeli.

Szolgáltatások, sport: Éttermek, bárok, kávézó, 24 órás szobaszervíz, mosoda, WiFi ingyen, könyvtár, limuzinbérlés, orvos, ajándékbolt, újságos stand, bálterem, SPA központ, szauna, pezsgőfürdő, kozmetika, egészségklub, gyógyfürdő, edzőterem, medence, gyermekmedence, kirándulások szervezése.

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó 5-6 USD/szoba/éj.

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!




 
Töltődik a foglalási lap
Egyesült Arab Emírségek utazás, nyaralás Dubai utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások