Arab Emirátusok, Dubai: Dubai - Jumeirah Beach Hotel 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
423768
Utolsó frissítés:
2024.05.18. (Szo)
8 nap/6 éj
709 485 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A szálloda a repülőtértől 30 percnyire található, közvetlenül a tengerparton épült. Különleges, tornyosuló hullámot idéző alakjával a legimpozánsabb, legismertebb Dubai-i hotelek egyike.



Elegáns, kiemelten magas szintű szolgáltatásokat nyújtó luxusszálloda. Az épülettől buszjáratok közlekednek a híres bevásárlóközpontba, így a vendégek nem csak a kristálytiszta tengert és a napfényt élvezhetik, hanem a különféle üzletek zavarba ejtő választékát is. A hotel szobái és a lakosztályok kivétel nélkül az Arab-öbölre néznek.

Szoba(ocean deluxe) felszereltsége: 50 m2 alapterületű, tengerre néző. Stílusos berendezéséhez tartozik a légkondicionáló, minibár (térítés ell.),széf, telefon, TV, internetcsatlakozó, elegáns fürdőszoba káddal, zuhannyal, hajszárítóval.

Ellátás: Reggeli, felár ellenében félpanzió is igényelhető.

Szolgáltatások, sport:Éttermek (arab, olasz, német, amerikai, argentin konyhával), bárok, kávézó, élőzene, szépségszalon, masszázs, gyógyklub, jacuzzi, szauna, üzletek, játszótér, mini/tini klub, Wild Wadi Vízipark a hotel mellett (a szálloda vendégeinek ingyenes a belépés), napozóterasz, nyugágyak, napernyők, szervezett kirándulások, medencék, gyermekmedence, fitneszterem, fallabda, tenisz, aerobic, búvárközpont, vízisport központ.

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó 5-6 USD/szoba/éj.

Az utazás másik időpontban is lehetséges!

Egyedi ajánlatért keresse irodánkat!

[VIDEO]



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!




 
Töltődik a foglalási lap
Egyesült Arab Emírségek utazás, nyaralás Dubai utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások