Ciprus, Ayia Napa: So Nice Club Resort 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
447062
Utolsó frissítés:
2024.06.12. (Sze)
8 nap/7 éj
456 829 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A SZÁLLODA
A So Nice Boutique Hotel egy luxus tengerparti ingatlan közvetlenül Ayia Napa egyik gyönyörű kék zászlós strandja mellett, amely aranyszínű homokjáról és kristálytiszta vizéről ismert. A szálloda egy lenyűgöző trópusi kertbe ágyazott, lagúna stílusú medencével büszkélkedhet. A stílusos és modern Boutique Hotelt a világ 50 legjobb tervezőjének egyike tervezte, és exkluzív bungaló lakosztályokat, privát medencéket, jacuzzit és csodálatos kilátást kínál a Földközi-tengerre. Csak egy sétára található a számos különböző étteremtől, bártól és kávézótól, és csak néhány perc autóútra Európa egyik legnagyobb tematikus aquaparkjától és a híres Ayia Napa tértől, amely kozmopolita éjszakai életéről ismert. A szabadidős és családi szórakozásra egyaránt alkalmas, szemet gyönyörködtető szálloda a pihentető környezetet, az eredeti stílust és a tagadhatatlan kényelmet ötvözi.
BUNGALÓ LAKOSZTÁLYOK
A vendégek 85 stílusos Bungalow lakosztály közül választhatnak. Minden szobában HD Smart TV számos ingyenes többnyelvű programmal, egyéni légkondicionálás/fűtés, minibár, tea-/kávéfőző, hajszárító, telefon, fürdőköpeny és papucs, luxus fürdőszobai felszerelések, bútorozott erkély, elektronikus ajtózár, ingyenes nagy sebességű vezeték nélküli internet és ingyenes elektronikus széf a szobában.SZABADIDŐS SZOLGÁLTATÁSOK ÉS LEHETŐSÉGEK
Parkolás a helyszínen 24 órás recepció, szobaszerviz 7:00-23: 00 (térítés ellenében),Nagy szabadtéri úszómedence, Gyermekmedence, Napozóágyak, napernyők és törölközők a medencénél, Napozóágyak és napernyők a tengerparton, Napi takarítás, Express Check- In , Ingyenes nagy sebességű vezeték nélküli internet a szálloda egész területén Mosodai szolgáltatás (térítés ellenében) , Kerekesszékkel megközelíthető szálloda , Taxi transzfer szolgáltatás (térítés ellenében) , Mini klub és Junior klub, Vízi sportok (térítés ellenében), Gyermek játszótér , 1 tárgyalóterem (20 fő) , Soft Animation , Disco, night club, élő zene (szezonális) , Jacuzzi.

Ellátás
ÉTTERMEK ÉS BÁROKA szálloda kiemelkedő étkezési élményt kínál 6 egyedülálló étel- és italbolt, köztük 4 étterem és 2 bár közül választhat.
AZ ÉTTERMEK:Blu főétterem
Egész napos étkezést biztosító étterem, amely ízletes interkontinentális reggelit, ebédet és vacsorát kínál svédasztalos formában.
- Reggeli: 07:00-10:00
- Ebéd: 12:30- 15:00
- Vacsora: 19:00-21:30 
Nama olasz étterem
Olasz à la carte From: 19:00-23:00 
Nozomi japán étterem
Japán Ă  la carte From: 19:00 - 23:00  To Ouzeri
Hagyományos konyha Ă  la carte From: 12:30-18:00
A BÁROK: The Beach Club
Bár/kávézó From: 10:00- 18:00
Shisha Lounge
Bár/klub: 19:00 - 01:00

Térítés mentes szolgáltatások
bár, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, külső medence, parkolás, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
mosoda, szobaszerviz,

Szórakozás
diszkó, élő zene, soft animáció, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
jakuzzi,

Gyermekeknek
mini klub, gyermekmedence, játszótér,

Standard kertre néző szoba
.





 
Töltődik a foglalási lap
Ciprus utazás, nyaralás Ayia Napa utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások