Ayia Napa nyaralás

A Ayia Napai nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Ayia Napai nyaralás, a Ayia Napai nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 60 utazás közül választhat.

Ayia Napai nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Mit kínál Ayia Napa a turistáknak? Aranyhomokos strandokat, tisztavizű tengert, hangulatos éjszakákat és kedves, vendégszerető helyieket. A népszerű üdülőváros Ciprus keleti részén fekszik, híres strandja a Nissi Beach.

Ayia Napa utazás TOP 10

Ayia Napa úti célok

Az összes Ayia Napa nyaralás »

Az összes Ayia Napa nyaralás »

Ayia Napa ismertető

Ayia Napa, az az sűrű erdő. A legenda szerinte gy vadász itt látott meg egy Szűz Máriát ábrázoló ikont, és ezután kolostort alapítottak a területen és így fejlődött az évszázadok során várossá.

A kolostor mellett a tiszta, sziklákkal szegélyezett homokos tengerpart és a különböző sportolási lehetőségek jelentik a város vonzerejét. A környező kisebb falvakban is érdekes látnivalókat lehet találni, és az idilli csöndeben lehet pihenni.

Aki az mozgalmas nyaralásokat kedveli, számtalan sportolási lehetőség közül választhat: vízisí, surf, ejtőernyő, jetski, vitorlázás, golf, lövészet, tenisz, kerékpározás, lovaglás, foci, kenu és búvársport.

Kikapcsolódás képen a  térzene, néptánc, ének szórakoztatja a turistákat, az éttermek, kocsmák, tavernák, kávéházak, diszkók várják vendégeiket.

Ayia Napa nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Ayia Napa üdülőhelyek

Ayia Napa legjobb szállodái

4.2pont - 3 értékelés
Piere Anne Beach Hotel 3*

Piere Anne Beach Hotel 3*

Ayia Napa
Ár:
  152 993
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
A tengerparti fekvés, illetve a központi strand séta távolságra van. Továbbá akár helyi buszjárattal is megközelíthető számos strand és látványosság. A személyzet kedves és segítőkész. Az ételek finomak voltak és bőséges. A medence vize nagyon kellemes meleg volt és tiszta, illetve elég nagy méretű és folyamatosan mélyülő.

Nem tetszik:
Korábbi leírásokban lehetett olvasni, hogy van egy edzőterem a szállodában, de nem volt, illetve a fő vendégkör az orosz, de ez egész AyiaNapa-ra elmondható, nem csak a hotelre..... Egyébként nem tudok rosszat mondani, minden szuper volt.

Egyéb:
Nem kértünk, de szerencsére tengerre néző szoba jutott nekünk, így a kilátásra sem lehetett panasz. A mellettünk lévő Lunapark teljesen gyerekbarát és nem hangos, nyugodtan lehet este aludni, nem hallatszik be szinte semmi a szobába.
3pont - 1 értékelés
Anthea Apartman

Anthea Apartman

Ayia Napa
Ár:
  92 659
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
A szálloda központi helyen helyezkedik el. Aránylag tiszta. Medence a belső udvarában.

Nem tetszik:
A szálloda kifejezetten fiataloknak való, nem is volt idős pár, gyerekes vendég. A fiatalok éjszaka borzalmasan hangosak, zenélnek, ordítanak, visítanak, nem tudja az ember kipihenni magát. Dörömbölnek az ajtón, beugranak az erkélyre (fölszinten voltunk). PIHENÉSRE NEM ALKALMAS! 4. naptól füldugót kellett használni.

Egyéb:
Nincs szabad Wifi, csak pénzért, de ez sem működött, mert nem rendes a wifi csatlakozás, hanem egy lapra kell belépni, ami nálam nem jött be. A recepción reklamáltam, nem tudták megcsinálni, de a pénzt sem kaptam vissza. Nem azért a 2 E-ért, (ennyi 1 óra) csak az eljárás nem tetszett! A fürdőszobában 2 óriás csótányt fogtam el. 2 alkalommal mentünk fakultatív programra,korán, még reggeli idő előtt, ezért szerettük volna, ha megkapjuk csomagban, de nem értették meg, hogy mit akarunk, így saját reggelit ettünk. Ugyanez volt az utolsó napon, amikor jöttünk a reptérre. A kinti összekötő sem tudta elintézni. Rokonaink másik szállodában voltak, Rio Napa Garden, ők ugyanennyi befizetett összegből reggelit és vacsorát is kaptak. A mienkbe csak reggeli volt, amit 3-szor sikerült nekik lecsalni. Ciprus gyönyörű, de ebbe a szállodába nem mennék még egyszer.
!pont - nincs értékelés
Hotel Pavlo Napa 4*, Ayia Napa

Hotel Pavlo Napa 4*, Ayia Napa

Ayia Napa
Ár:
  189 993
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
Ayia Napa nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Ayia Napa utazási magazin

Top 4 Ayia Napa strand

Aranyhomokos partok és kristálytiszta víz: az strandok Ayia Napán a legjobbak a mediterrán övezetben. A város 14 gyönyörű stranddal büszkélkedhet, melyek közül sok helyen vízi mentők figyelik a fürdőzőket. Ezen kívül figyelmeztető zászlókkal is találkozhatsz, valamint elérhető toalett, zuhanyzó, snack bár is tartozik hozzá.Nissi Beach és Nissi Bay Nissi Beach Ayia Napa legnépszerűbb strandja, és talán a legismertebb egész Cipruson. A partok aranyló homokjukról és tiszta vizükről híresek. Másik előnye, hogy sétálhatsz akár száz métert is befelé, a víz akkor is csak a derekadig ér. A Nissi valójában kis szigetet jelent a görög nyelvben. Onnan kapta a nevét, hogy a Part közelében kiemelkedik egy kis sziget, ahová a sekély vízen keresztül át is tudsz sétálni. Tavasszal pedig a nélkül is eljuthatsz oda, hogy vizes lenne a lábad.Sandy Bay Sandy Bay egy védett partszakasz, ami két hegyfok között fekszik. A sziklás fordulóban Ayia Napa fantasztikus kilátást nyújt. A strand a [...]
Teljes cikk
Ayia Napa nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Ayia Napa nyaralás »
 

Ayia Napa nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Ayia Napa nyaralás »

Ayia Napa leírás

Ayia Napa

Csodálatos, aranyszínű strandok, tisztavizű tenger, álomszép éjszakák, és melegszívű vendéglátók…
Mindezek várják vendégeinket Aga Napán, ahol a tradicionális egyszerű élet és a modern vendéglátás ötvöződik. Gyakran felmerül a kérdés, honnan is származik a város neve.

Az ősi nyelvben a Napa sűrű erdőt jelent. Ezt a területet korábban sűrű erdő borította, Egy vadász réges-régen talált ezen a helyen egy ikont, mely Szűz Máriát ábrázolta. Innen a név: Szent Erdő, azaz Ayia Napa. A város nevezetességét, a kolostort i.e. 1500 körül alapították.

Eredetileg apácák lakták, majd egy szerzetesrend vette birtokba. 1758 körül szerzetesek is kivonultak a kolostorból, és egészen 1978-ig templomként működött. 1978 óta ökumenikus konferenciateremként szolgál a térség egyházi számára. Ma a kolostor a városka jelképe. A környező falvakban számos kisebb érdekes templom és kápolna található. Agia Napa híres csodálatos strandjairól, hosszú homokos partok, mindezek csábítják az európai turistákat. A legkülönfélébb sportolási lehetőségek, mint vízisí, surf, ejtőernyő, jetski, vitorlázás, kenu és búvársport lehetőségek. Ne mulassza el Ön sem! Agia Napán egész évben a legkülönbözőbb ünnepek sora szórakoztatja a turistákat. Áprilistól szeptemberig minden vasárnap délután tartanak a városban valamilyen rendezvényt, térzene, néptánc, ének szórakoztatja a nézőket a Seferis téren.

Sport: golf, lövészet, tenisz, kerékpározás, lovaglás, foci, mindez lehetséges.

Szabadidő: éttermek, kocsmák, tavernák, kávéházak, diszkók sora a hajnali órákig várja a vendégeket. A legtöbb hotelben esténként élő műsorral szórakoztatják a közönséget.Ayia Napa nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követség

Cipruson nincs magyar nagykövetség, a konzuli ügyeket az athéni magyar képviselet látja el.

A nicosiai szlovák nagykövetséghez kizárólag az alábbi ügyekben fordulhatnak:
- amennyiben elveszíti úti okmányát,
- olyan magyar állampolgársággal rendelkező újszülött, aki Magyarországra tart és még nem volt úti okmánya.

Cím: 
4, Kalamatas Street
2002 Strovolos, Nicosia 
Cyprus

Postacím: P.O.Box 21165 
1503 Nicosia, Cyprus 
Tel.: + 357 22 879681 
Fax: + 357 22 311715 
E-mail: emb.nicosia@mzv.sk 

A Konzuli Hivatal ügyfélfogadási ideje: hétfőtől péntekig: 10:00 – 12:00

Budapesti Nagykövetség
Cím: 1051 Budapest, Dorottya u.3.III.2-3.
Telefon: 266-1330, 266-6045

Ayia Napa nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Ayia Napa adatlap(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek