Ciprus, Ayia Napa: Pierre Anne Hotel 3*, Ayia Napa, debreceni indulással

3.6pont - 8 értékelés   
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
454265
Utolsó frissítés:
2024.09.16. (H)
8 nap/7 éj
352 248 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 189 szobával rendelkező szálloda kb. 60 km-re található Larnaca repülőterétől, Ayia Napa üdülőhelyen, a tengerparttól 100 m-re. A városközpont kb. 500 m-re helyezkedik el, 500 m-re az Ayia Napa monostortól, és 350 m-re a kikötőtől, 100 m-re a legközelebbi strandtól. A napágyak, napernyők térítésmentesen vehetők igénybe a medencénél. A kertben szabadtéri medence található. A szállodában központi étterem, bárok várják a vendégeket. Térítés ellenében mosoda, orvosi ügyelet és kérésre bébiszitter, tengerparton vízisportok bővítika szolgáltatások körét. Wireless internetezésre a lobbyban és a szobákban ingyenesen van lehetőség.Szobákban a minibárból való fogyasztás és a széf használata fizetős!
AYIA NAPA kb. 60 km-re, keletre helyezkedik el a larnaca-i nemzetközi repülőtértől Ciprus talán legfelkapottabb turistaközpontja. 2013 óta a város megkettőzött erővel dolgozik azon, hogy a Földközi-tenger térségének legjobb és legkozmopolitább nyaralóhelye legyen. Folyamatosan épülő és megújuló hotelek és apartmanok, éttermek, bárok, éjszakai klubok és szórakozóhelyek ölelik körbe a sziget talán legnépszerűbb és legszebb partszakaszát, a fiatalok által méltán kedvelt Nissi Beach-et. 2010 óta itt rendezik meg az Ayia Napa Ifjúsági Fesztivált, amely az évek alatt nemzetközi fesztivállá nőtte ki magát. Sok neves görög és külföldi együttes és előadó lép fel a több tízezres tömeg előtt a három napos rendezvény alatt, koncertezett már itt a Nightstalker és a Sabaton is.

Ellátás
Félpanziós ellátás, mely tartalmazza a reggelit és vacsorát a központi étteremben. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, import italok térítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitva tartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, csomagmegőrző, külső medence, parkolás, medence bár, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), tv sarok, wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, kerékpár bérlés, üzletek, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
biliárd, asztalitenisz, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
masszázs, wellness / spa központ,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet,

Twin room with inland view
Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Hajszárító, Vízforraló, Minibár (térítés ellenébe), Széf (térítés ellenébe), Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Ciprus utazás, nyaralás Ayia Napa utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások