Ciprus, Ayia Napa: Atlantica Mare Village 5*, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
390087
Utolsó frissítés:
2024.07.01. (H)
8 nap/7 éj
650 820 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A 341 szobával rendelkező szálloda kb. 65 km-re található Larnaca repülőterétől, Ayia Napa üdülőhelyen, közvetlenül a tengerparton. A városközpont kb. 6 km-re helyezkedik el. A napágyak, napernyők térítésmentesen vehetők igénybe a medencénél és a tengerparton. A szórakozásról sportprogramok, asztalitenisz, strandröplabda, alkalmanként élőzenés műsorok gondoskodnak. Gyerekeknek játszótér és különböző játékok. Wifi kapcsolat ingyenesen elérhető a lobbyban és a szobákban. A szállodában központi étterem, a`la carte étterem (térítés ellenében), bárok, szabadtéri medencék, gyermekmedence,vízicsúszdák, fitneszteremés park található. Térítés ellenében teniszpálya, szauna, masszázs, jacuzzi, gőzfürdő, szépségszalon és fodrászat, üzletek, autó kölcsönző és mosoda bővítik a szolgáltatások körét.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.

AYIA NAPAkb. 60 km-re, keletre helyezkedik el a larnaca-i nemzetközi repülőtértől Ciprus talán legfelkapottabb turistaközpontja. 2013 óta a város megkettőzött erővel dolgozik azon, hogy a Földközi-tenger térségének legjobb és legkozmopolitább nyaralóhelye legyen. Folyamatosan épülő és megújuló hotelek és apartmanok, éttermek, bárok, éjszakai klubok és szórakozóhelyek ölelik körbe a sziget talán legnépszerűbb és legszebb partszakaszát, a fiatalok által méltán kedvelt Nissi Beach-et. 2010 óta itt rendezik meg az Ayia Napa Ifjúsági Fesztivált, amely az évek alatt nemzetközi fesztivállá nőtte ki magát. Sok neves görög és külföldi együttes és előadó lép fel a több tízezres tömeg előtt a három napos rendezvény alatt, koncertezett már itt a Nightstalker és a Sabaton is.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00-22:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek, tea, kávé, sütemény. Éjszakai szendvicsbár 22:30-00:00 között. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók (10:00-00:00). Fogyasztás az a`la carte éttermekben és vízipipa használat térítés ellenében.Félpanziós ellátás, mely tartalmazza a reggelit és a vacsorát büférendszerben. Az italfogyasztás térítés ellenében áll rendelkezésre.
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitva tartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, külső medence, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, fodrászat, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
animációs műsorok, búvárkodás, fitneszterem, asztalitenisz, teniszpálya, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő,

Gyermekeknek
gyermekmedence,

Bungaló
Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Fürdőköpeny, Hajszárító, kb. 41-53 nm, Nappali, Mini hűtő, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Papucs, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Ciprus utazás, nyaralás Ayia Napa utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások